(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ми взагалі чуть не зробили рокову помилку - начитались укр чати, що треба їхати або в манітоби чи альберти, в крайньому випадку атлантика, але аж ніяк не Квебек - ні ногою сюди. Потім зробили додатковий ресерч в реддіті і вирішили прилетіти сюди, пожити місяць і далі прийняти рішення - залишатись чи летіти далі. В результаті через тиждень прийняли рішення залишатись, ні разу не пожаліли про нього, особливо коли відвідали Оттаву, Галіфакс і Ст Джонс…
-
привіт) хтось мав справу із АРІ моно? є варіант це в коді захендлити, а не в мобільній апці вручну підтверджувати?) киньте плз посиланням, бо шось крім доків на апі моно (де лиш курси валют і мінорна фігня api.monobank.ua/docs/index.html) , нічого не найду)
-
я взагалі то собі пишу і не на продаж, через ецп зробив доволі просто.. хотів ще цей варіант якось захендлити... я особисто зловив вручну два слоти, але мою іншу дитину не прийняли по ньому, бо треба окремий слот на кожну дитину... а слотів тільки 2, а треба 3... і от з лютого нічого вручну не можу зловити і мамкіним помагаторам по 150кад теж не буду платити
-
Десь на складі і тд - плювати в більшості випадків
-
Якщо працювати з клієнтами- немає
-
preply.com/en/tutor/3207897 Привіт, мене звати Інна і я викладаю англійську для всіх рівнів вже 6 років, займаюсь з дорослими та дітьми ( з 12-16),звертайтесь за посиланням, доступні ціні, зрозуміле подання матеріалу, коммуникативна методика та перші результати вже з першого місяця, є система знижок для постійних учнів)