(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Зазвичай установи які це роблять знають про то чи треба робити це дітям, можете там і спитати але мені здається що не треба якщо вони неповнолітні і не збираються працювати
-
Робити треба наче протягом 90 днів так що ви встигаєте. І не знаю де саме ви робите, я робила в Польщі, це зайняло пару годин.
-
Дайте, будь ласка, пораду. Повернули аплікацію з федерального етапу, треба було добавити фото дитини. Паралельно вияснив, що батьків я помилково добавив в депенданти. Написав листа в ircc, відповіді нема 5 днів. Зараз аплікація висить в статусі returned. Видаляти чи добавляти депендантів не дає. Що робити: 1. Чекати відповіді від ircc. 2. Або відправляти як є, тільки в аплікацію добавити листа, що депенданти добавлені помилково, видаліть будь ласка. Дякую за допомогу.
-
гарнантюа, а шо ты забыл в солнечной системе?
-
бесконечный парад кринжа
-
Робити потрібно всім, незалежно від віку.
-
Так переробка ж
-
Зе приїде з турне і підпише
-
вижу, что много людей берут воду в маленьких бутылочках. это не увеличивает объем мусора в 10х раз? не экологичнее ли купить один большой бутыль. с точки зрения экологии такой формат продажи полное фиаско.
-
Там могилізацію підписали вже?
-
Ну але вже прийняли, пі****
-
в такие же бутылочки? 1 к 1? пример не про пластик, но чтобы сделать одну красивую рекламку из качественной бумаги для вашего почтового ящика, насколько я в курсе, переработанная бумага не подходит
-
Тепер чекаємо на законопроект про мобілізацію з 20 років і жінок. Але це вже буде під кінець року. На річній пресконференції Зе скаже мене військові попросили
-
переиспользовать наиболее просто только прозрачное стекло. бо его раздробил, расплавил и снова вперед. цветное уже нужно химией вытравливать в прозрачное.
-
Так
-
пока ни одного аргумента в пользу экологии. переработка во что?
-
uucalgary.com/blog/medichniy-oglyad
-
З точки зору покупця та користувача - це дуже зручно. Зроблений вони з матеріала що переробляється…
-
Знайшла інфу що для всіх
-
Треба як раніше - газ вода з одного стакану що не мили ;)
23 Jan 2023, 01:02
477223/645592
about 4 hours ago