(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Мене іноді так забавляють ці борці за екологію :) тільки виглядає це як божевільні котрі самі себе обмежують в правах і благах розвитку
-
нельзя заставить всех резко пить воду из своих бутылочек, прекратить выпуск пластика. все это будет. но инициативы нужны. так или иначе прогресс в эту сторону движется.
-
Моя осознаность закінчилась з каховкую. Знову ж таки, те що вже виготовили нікуди з планети не зникне
-
это вопрос осознанности покупателя. он касается не только мусора. и еды тоже. и прочих товаров.
-
Щоб він не формувався, можна спробувати не випускати стільки пластику,а не перекладати провину на покупця. Тому що виготовлена продукція нікуди не зникне від того чи купують її чи ні
-
Если сложить -1 и -1 это -2. а если -1 и 1 это будет 0. складывая множество раз первый вариант ты получишь сильный минус. во втором будет все так же ноль. надеюсь, аналогия понятна. действиями мы экологию не приведем в состояние миллион лет назад. но так быстро не засрем.
-
Вово… а ще перенос брудного виробництва у країні третього світу
-
❗️Європарламент відмовився схвалити фінансування Ради ЄС, доки Україні не дадуть нові Patriot Багаторічний євродепутат, колишній прем'єр-міністр Бельгії Гі Верхофстадт з фракції Renew запропонував прибрати затвердження бюджету Європейської ради з порядку денного, поки країни-члени не зможуть знайти 7 систем Patriot, які зараз вкрай необхідні Україні. Рішення Європарламенту називають безпрецедентною подією — його підтримали 515 євродепутатів, проти були 62. Хороша відмазка
-
и хорошим начинанием в своих интересах
-
это уже манипуляция повесткой)
-
не забывайте про канадский карбон такс, очень важная для экологии вещь)
-
Смішно що одні люди із за екології пересідають на велосипед і страждають усіляко через це, а інші їздять в комфортному траку і це невілює всі потуги першого. І це стосується не тільки машини, як приклад продукти теж. Одні будуть ретельно упаковані щоб і далі зберігати перший ґатунок а інші будуть навалені купою, зато без упаковки
-
в целом, я за осознаное потребление ресурсов. не уйти жить в лес и питаться собирательством, но стараться не гадить там где живешь.
-
Тільки у одного завжди мінуси а у іншого плюси :) а жити хочеться як одному так і іншому
-
снижение выбросов это правильно, но начинать надо сверху, а не снизу Тейлор Свифт за март думаю больше накоптила, чем я и вся моя семья за жизнь)
-
та везде, сейфвей, тнт и тд, долорама, бай лоу фудс
-
Це де вам там пакети з бумагам видають? В LCBO були останні, і то прибрали їх за «екології»
-
быть эльфом и жить дольше 60 лет) на таком маленьком промежутке времени мы не понимаем последствий своих поступков, поэтому я по кайфу протащусь, а дальше хоть трава не расти.
-
Там же «або» в переліку. Якщо не хочеш електронно, треба фізично
-
вообще бесит что нету нормальных пластиковых пакетов в магазах/супермаркетах, выдают какую то неудобную фигни с бумаги
23 Jan 2023, 01:02
477261/645595
less than a minute ago