(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
🏡 - здаю квартиру - Привіт усім! Я живу у Ванкувері, недалеко від станції метро Nanaimo SkyTrain і магазинів, 25 хвилин пішки до Commercial drive. (East Vancouver) З грудня по січень мене тут не буде, тому я її здаватиму (1 bedroom). 🗓️ З 17 грудня по 29 січня (Може трохи довше) 💸 $2600 за 6 тижнів (рахунки, Інтернет і гарантійний депозит включені) Також є set-up для тих, хто працює вдома (desk & office chair) (Мені пощастило потрапити в будівлю, де ціни на оренду ще контролюються by the government 😄)
-
Обожаю вендис 😻
-
Lmia - бумажка, что оценивает влияние наемного раьотника из другой страны на ринок Канады, по сути разрешение канадского правительствоюа нанять человека из другой страны Этим заниматься должна компания и требование любих оплат со стороны сотрудника незаконно. Насколько я помню В районе 2х недель оформляется, но этим опять же, должна заниматься канадська ентити компании www.canada.ca/en/employment-social-development/services/foreign-workers/employer-compliance.html
-
Північна Америка ідеальне для них місце, тут повно всяких трансвеститів і інших фріків.