(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Lmia - бумажка, что оценивает влияние наемного раьотника из другой страны на ринок Канады, по сути разрешение канадского правительствоюа нанять человека из другой страны Этим заниматься должна компания и требование любих оплат со стороны сотрудника незаконно. Насколько я помню В районе 2х недель оформляется, но этим опять же, должна заниматься канадська ентити компании www.canada.ca/en/employment-social-development/services/foreign-workers/employer-compliance.html
-
Північна Америка ідеальне для них місце, тут повно всяких трансвеститів і інших фріків.
-
І дійсно. Мене зтрігерило "нет войне"
-
да, закреп глянь
-
Параша для сумних?
-
канал то украинский
-
такая жизнь что не мем, то новости))
-
це дуже залежить від дітей) тобто загалом так, я знаю, але знову ж таки не цього року. Ну і я б хотіла з ними кататись, без них я і тут можу я просто собі уявила цю поїздку, це ж летіти треба, дошки, дівчата волатимуть, різниця в часі, купа барахла) якщо так далеко то нема сенсу з малими, можна на мон тремблан чи шарлево машиною а туди до вас зі старшим можна було, але тато без мене з меншими вскриється, як лось в чащє лісу Тому почекаємо пару років 🙂
-
Щоб вітрини не били
-
ага, дівчата