(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Красавчик що поцікавився їх позицією щодо України
-
Кому лекарство от скуки?
-
Скільки їм?)
-
На Лейк Луіс не буде таких натовпів як на Вістлер. Дешевше (дещо)
-
ет швидше б малих поставити, страшенно хочеться на тиждень-півтора вальнути кудись
-
Лейк Луіс та Вістлер - обидва є курорти світового класу. На Луіс жити не можна, тобто кожен день ви шатлом їздите (або машиною), але недалеко.
-
На тому тижні батьки в Беррі 30хв в машині просиділи. Іноді там такі душні люди працюють, як лінивці з зоополісу
-
Пам'ятаю, як в Буковелі ялинка прям посеред трасси росла
-
Как повезет думаю
-
Маунт Вашингтон все ж маленький, але на вихідні норм. Так, сніжний, ocean view топ👍
-
Будний день лол
-
Друзья 2 недели назад прождали в Гамильтоне 4 часа 😀
-
Я плюсую по Біг Вайт, для мене важливо, що є ski in/ski out, та траси є прикольні серед ялинок. Бачила рейтинг що він був #1 сімейний лижний курорт США+Канада
-
ребз, тут все говорят про LMIA. моет кто-то прояснить, как его получить? у меня компания в штатах, но работает на канадский рынок. читал по LMIA - там есть significant benefit to CA. то есть по идее подходит. как и где можно выяснить, подходит ли? и как получить certificate of qualification from a Canadian province, territory or federal body
-
Вже швидко і дають номерок для черги. Сидиш в машині, чекань як твій номер висвітиться
-
Я бы вообще предпочла не попадать в сервис онтарио
-
Це може бути як кредит так і лізинг(аренда). В обох випадках можна продати, але на різних етапах це буде по різному вигідно(або нє)
-
Очень мало, судя по-тому что слышала от знакомых, которые покупали с рук, а ньюмейкеры, которые в этом не шарят, так вообще наверное в шоке от бюррократии
-
Ніт, з бумажкою підписаною попереднім власником можеш їздити декілька днів без номерів.
-
И номера в любом случае менять, не? Без номеров не поездишь, мало кто занимается таким с рук...
23 Jan 2023, 01:02
47774/635720
about 2 hours ago