(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ці тарифи це чисто вже телефонні вмовляння, що все дадуть, тільки вже не йдіть. На нас так психологічно той менеджер намагався давити, що ось "зі свого карману заплатить" і тд
-
Дякую, цікаво канеш це все, торги ці, як в єгипті блін)
-
Теж ще чекаю свою довідку з Едмонтона, відправила конверт з витягом 3 лютого... Досі тиша і на емейли ніяк не реагують(
-
А зараз у вас 5г чи 4г доречі?
-
Думаю, що так. Коли вони вже бачать, що ми точно вирішили піти. Але тут були і інші історії, коли просто розмови було достатньо
-
Тобто коли до старого оператора приходить новий і каже віддавай клієнтів вони починають чухатись?
-
Ми спочатку йому просто сказали, що підемо бо не влаштовує ціна. Там особливо не рухались. Ось ми вже подали заявку в інший оператор і уточнили, що хочемо свої номери зберегти. Вже отримали сімкарти, але треба було перенести номер. Фрідом вже зробив заявку і почав це опрацьовувати. поки ми чекали, зателефонували з нашого оператора і почали питати вже інакше. Що нам не подобається, як би ми хотіли і почались цікаві пропозиції. По-моєму вони нижче вже не могли дати тариф, а фрідом спускався, тому в них в хід пішли підписки на півроку амазон прайм, збереження гб на наступний місяць і покрили всі штрафи за вихід від фрідома
-
Також продаю меблі: - 100💲- Дзеркало IKEA HOVET, 78x196 cm (купували за 199$+tax) - 200💲Матрас Juno, розмір Queen, upgraded to Cool+ Cover, використовувався в водонепроникному захисному чохлі менше року, made in Canada (купували за $578+tax) - 150💲 - Білий комод на 4 шухляди IKEA BRIMNES, кілька пластикових частин з одного боку трохи пожовтіло - див 2 фото (купували за 299$+tax) Забирати в Liberty Village, Toronto
-
Я чесно не знаю в чому така боротьба за клієнтів, але це вигідно)
-
А хтось перевозив меблі в США з Канади? Яка середня вартість?
-
На сайті юхоул не пробувала рахувати?
-
Кукумбер)
-
Поки ще не планували серйозно і навіть не цікавилась компаніями, хотіла досвід особистий запитати. Бо поки що мені здається дуже невигідно продавати тут все задешево щоб купувати теж саме але за повну ціну
-
Дякую
-
3000 за uhaul box мелкий плюс деньги за содержание бокса вроде в городе Тегни его в юс чате
-
Воно наче й дорого везти, але якщо багато речей а якщо ще й мілких і дорогих. Наприклад у нас кухонні прилади і посуд лише більше як півтори тисячі легко тягнуть
-
Не треба.
-
Його треба затверджувати у консульстві
-
І все.
-
Зробіть витяг прям зараз.
23 Jan 2023, 01:02
477968/634449
27 minutes ago