(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Если бы не война, то збс план, да
-
Якби не війна бо взяв би дім в білій церкві або в десь під стриєм і спробував би провернути цей фінт на декілька років
-
В Австралії були ж випадки де змії вилазили звідти
-
Це в Канаді мені сказали. Що коронку видно, вона відблискує по іншому, тому бажано робити і сусідні зуби, якщо це верхній ряд
-
Криси на стероїдах Вона стільки пролізла і гівна хапнула не для того щоб ти її кришкою закривав xD
-
Сразу открытым оставляй
-
Ну тогда тебя уже ничего не спасет
-
Імпорт з Польщі?
-
Тут хіба бобри..
-
Навіть якщо її та мне було
-
Треба ж було швидко дістати звідти отруту
-
Ага, якраз одну канадську зп вартують, річну
-
www.bbc.com/news/magazine-36397505
-
Бильбао же, офк
-
Прям жорстко)
-
Всеодно варто поскаржитись щоб наступного разу думав 🙃
-
уфф
-
Угу, я коли гуляв по Більбао, завжди дивився на оголошення продажу квартир, квартири 70-80м коштували біля пів ляма євро, халява. Очікую, шо мені зараз наведуть контраргумент житла десь in the middle of nowhere де до найближчого великого міста пару год потягом ( хоча заради справедливості, жити in the middle of nowhere в Іспанії в рази краще ніж у більшості міст Канади 😁 )
-
Так Мадрид і Барселона не супер краще, навіть та ж Севілья з Гранадою по іспанських мірках не дешеві
-
Аналогічно Франція, про Бордо і так достатньо говорять, що одне з найдорожчих міст Франції, але та ж Тулуза не принципово дешевша. Сумно звісно, бо загалом цікавий план наскирдувати гроші на нерухомість в приємних містах Європи ( не лодзях, остравах і каунасах різних ) в країнах з вищим рівнем доходу, але виглядає не так вже легко як здавалось
23 Jan 2023, 01:02
478577/644473
4 minutes ago