(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Побачила теслу з укр символикою на парковці, розговорилася з дівчиною, їх війна застала у відпустці а Європі, чоловік розробник та вона QA. Вони працювали собі з Кривого Рогу на американську компанію, то їх просто перевели в канадське ентіті. Вони пожили в Кокітламі, не сподобалося, зняли хату собі з дітьми 300 м від океану на півдні, працюють та подаються вже начебто на ПР. Всім задоволені зараз. Як норм робота є, то звичайно все влаштовує.
-
Ну, то не бруківку на пів лярда розпилювати)
-
це укр виробник
-
круто що вона підтримує Багінського
-
Не завжди дофіга людей, дуже багато пляжей де ти один можеш каву пити) я так жила тут) Але мабуть саме ВС все разом - квіти цілий рік, океан та гори. В цьому просто приємно жити
-
Ну, я фанат моря, і свіжих морепродуктів. Але бізнес активність якась теж має бути звісно
-
Так, погоджуюся вигляд вабить, але приблизно як і вигляд гір/природи - просто інакше. У БС здається поєднання обидвох і тому так всіх тягне
-
Та нє) вода та вода, але то таке, кожному своє. Я просто бачу, що багато хто на тому акцентує увагу, що море - це вже рай) Солона вода, тепла, завжди дофіга людей, якщо якісь пляжі прикольні
-
Це ж від людини залежить. Я дуже люблю океан та гори чисто візуально, мені навіть ходити у гори та купатися не потрібно. Мабуть що вони також. Ще там найсонячніше, на 40% менше опадів, чому ні.
-
Якщо тільки море й не можна купатися, то теж набридне, так
-
Річмонд також
-
Тсавассен
-
А море не набридне? Це більше до уподобань кожного. Мені наприклад це море чи океан взагалі не цікаво. Так, прикольно, але подивився і досить) Полетіти завжди можна як дуже хочеться)
-
З іншого боку будинку також океан був, тиша та багато квітів у саду (з третього боку сад)
-
Скажіть, я можу закинути на канадську картку гроші із європейської(збереження) чи треба знімати у банкоматі і потім закидувати(CAD) на канадську, може є якісь ліміти(на місяць, тиждень) і документи треба перекладати про походження грошей?
-
Ось тут каву пила кожного ранку, і це було моє місце - ніколи там нікого не було, бо це кінець вулиці та мій будинок там)
-
Та норм, дача для п'ятничних шашликів багато в кого така була
-
Я не фанат саме моря, але ось чомусь мені те, що приємне для ока - не набридає. Помітила це, як пожила в якихось місцях, що дуже подобалися. Думала - та набридне мені ці краса, не буду вже й помічати. Але ні, ось як раділа спочатку, так і раділа через 2 роки, значить, мені це важливо.
-
Я писав personal funds, кидав частинами по 3к +-
-
Я в Києві з народження, щоправда, на березі Дніпра, то може тому вода. Може, київські холми мені до душі запали, я не знаю) але вода, гори, архітектура - це просто додає багато до мого щоденного сприйняття та якості життя
23 Jan 2023, 01:02
478606/638817
41 minutes ago