(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Підкажіть пліз, чи потрібно десь атачити своє свідотство про народження при подачі на федеральний єтап після ІТА? Ніде такого не найшов
-
Що там?
-
То у вас там весна справжня. Може і не треба в Ванкувер?
-
+19 сьогодні. Доречі, дещо напружує, що колеги з Ванкувера прям радіють рідкому сонцю, дуже часто хмарно там. А в цьому чаті тільки сонячні фотки показують)
-
А чи часто вони пишуть напряму в хр відділ замість тих контактів що я дав, бо прикривати точно не стануть(
-
Я туди ледве через реферал від партнера лізу, так брати не хочуть
-
Весна
-
сорі, не сотні, а вищий порядок
-
У Франції афганець зарізав алжирця через те, що останній вживав алкоголь під час рамазан-байрама. Інцидент стався 10 квітня на набережній у місті Бордо. Після словесної суперечки афганець пішов, але незабаром повернувся із ножем, убив одного та поранив іншого. Поліцейські, які прибули на місце, ліквідували афганця. Катарсис - Підписатися
-
А так, ще не порадив, а вже клюють Як там haters gonna hate hate hate
-
Та ні. Ананас то ж має бути під що
-
Ананасові)
-
Чат немов перетворюється в пубертатний період
-
Це які саме?
-
Якщо це твої типові шутки про 18+ то так, трошки заєбало
-
Це не дуже дивує, Ванкувер це молодший брат Сиетлу
-
Знаю що порадити, але мене заклюють
-
Ну, я хз. Літо та частина весни норм в вані і сонця багато начебто Мої друзі кажуть з Вану що частина осені/ повна зима/ та частина весни достатньо сіра
-
Ого вибір
-
Ну, скучно. Ми реально прям не знаємо куди поїхати на вихідні, чи на ферму сидру, чи в парк індіанців їсти bison burgers. Прям безудержное веселье
23 Jan 2023, 01:02
478994/641242
about an hour ago