(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я так роблю але це працює де не дуже багато людей, там де тисяч 100 вже ні
-
А розбирати ноут якщо йому більше 1 року (зазвичай гарантії після цього не буде) можна спокійно. Воно все зроблено так що щоб поламати треба приносити молоток і бажання. На ютубі є гайди на кожен ноут, де які гвинтики сидять (і потаємні якщо такі ще хтось робить) і куди сувати пластик шоб усі кліпси вийшли самі
-
За це історія мовчить😄
-
Ну перебрати ноут взагалі вартує нічого, лише один тихий вечір і 20 хвилин часу. Несумісність з роутерами буває, але якщо це не якийсь сяомі або тенда то явище дуже рідке. Іконка віфі дропаеться бо модуль вилітає з диспетчера пристроїв При запуску зайдіть в диспетчер пристроїв, відкрийте вкладку мережних пристроїв і якщо воно вилітає - сторінка оновиться і пристрій пропаде
-
контакти відходять або драйвер крашиться, подивись системні логи в mmc
-
Виглядає як кейс до суду
-
Я щось не розумію яким чином викає зобов'язання по податках інших людей? Особливо по будинку, за навіть не був у власності на той час
-
www.instagram.com/reel/C5oLYeUAZwf Тіпси)
-
Чи є різниця? Ну заллєте +5 літрів одноразово, +8$...
-
Маршрут 2400км. 25*24*$1.5 = $900
-
Якщо вже дійде до такого вибору.
-
Думаю тільки ті, в кого не залишиться іншого виходу. В реальності більшість обере життя нелегалом ніж повернення і мобілізацію.
-
Цікаво хто за 60 днів буде реєструватися в тому "добровільному" (С) кабінеті.
-
Я дивлюсь хтось з цих обмежень від радості аж сситься.
-
Нагадало
-
Ого, це черги українців біля паспортних столів у Празі і Варшаві! І зараз таке не лише в цих містах. Користуються моментом, поки мобілізаційний законопроєкт не вступив в силу (він обмежує консульські послуги без військового квитка). ТРУХА⚡️Україна | Надіслати новину
-
@sdwvit а з канадським паспортом можна в Англії працювати?
-
Можливо медики. Їх теж мобнути можуть
-
Береженого Бог береже)
-
Тобто, сьогодны в Україні настільки мала частка працездатного молодого чоловічого покоління, що його вирішили утилізувати?
23 Jan 2023, 01:02
479114/635702
about a minute ago