(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
та в дупу її
-
Вже років 15 як не фанат, в універі знайшов купу цікавіших гуртів. Іноді переслуховую перші 4 альбоми. Це скоріш як checkbox, можна сходити поки вони ще не дізбенднулись, можна не ходити. І так, там 99% слухачів на концерті не почує, що щось не так. Хто там дізнається, що Ларс не попадає у долю чи Хеммет лажанув на всіх соляках, а де міг прикрив халтуру wah-wah педаллю.
-
Але блет) Шикарний був лайв в Монреалі)
-
У Ванкувері таке дорого, іноді думаю, що варто брати ще пару собак поки зі своїми гуляю
-
Та тг зашакаліла, я перезакинув, сорян(
-
І так, і так. Так, вони лажали трохи, але це вже діди, дай їм на пенсію спокійно піти. Навіть Пантера лажала з FFDP) (Тг якість зарізала, перевалив)
-
(верни відос, я виглядаю як шозоїд)
-
жалко не можу розказати це своєму який залишився з батьками в приватному будинку під лісом, він там в ліс ходить на полювання і кажанів періодично розматує) ото б він поржав)
-
Ніт! Я вимагаю нормального виконання!
-
Шикарний по якості виконання чи як перформанс? Бо у рамштайну перформанс норм, а виконання гівно 🙃
-
А я все чую і страждаю навіть на записах лайвів 🥲
-
Не фанат, мені треш метал подавай, чи якійсь *кори) Раніше подобався сабатон, но вони максимально русняві стали.
-
Не пойняв, чому сумні дужечки, повинні бути навпаки :D
-
Потому что если банк рад дать кредит, то страховать его будет страховая, и вот она-то как раз и будет палки в колеса вставлять и смотреть, сколько там и в течение какого времени на счету
-
Можливо. Бо я навіть в ручну зміг слоти зловити за кілька тижнів.
-
Сатанинський павер метал(( Найгірше поки що що у мене було, то bullet for my valentine, особливо старі концерти, вживу там все дуже погано
-
Мопед не мой, по всей процедуре надо уточнять со своим банком, своим риелтором, и, что еще важнее, со своей страховой, которая будет этот мортигидж страховать, если у вас даунпеймент 5%
-
Найкраще виконання в живу яке я чув поки було у powerwolf, а найгірше у Judas priest
-
Ой нє, самовари - то якийсь речетатів, окрім warriors of the world, дуже специфічно. Samurai топ, але там 6 треків і це група з кіберпука)
-
За сабатон плюсую, перестав слухати з 2022 Павервульф це мановар з релігійними нотками :D
23 Jan 2023, 01:02
480332/636657
4 minutes ago