(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
а где он лежит в плане сайтов рады и остальных?
-
(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada?
-
Чи є в когось досвід перенаправлення оплати праці з України в Канаду? Я маю на увазі щоб організація з України офіційно робила трансфер грошей в Канаду. З мене Українська компанія питає під егідою "правил нашої країни" довідку про реєстрацію ФОП в Канаді, довідку про податкове резидентно цього ФОП. Можливо хтось пройшов цей шлях і може підказати як це правильно зробити?
-
Вот только подписи Зе мы не увидим на этом законе. Как обычно будет просто печать офиса президента
-
Всі північноамериканці зараз якось бігають за більшим імпактом. Але потім вони так часто наймають якийсь аутсорс щоб просто робив мокапи/кодав, бо на стороні штатів одні десіжн мейкери 😁, які будуть кілька днів вирішувати про border radius якоїсь кнопки (приклад з особистого життя). ПС. Порада кльова, просто виглядає що часто вони перегинають
-
може бути, не мав з чим зрівнювати) в мене всі процедури пройшли ідеально
-
Отримав нарешті офер 2 тижні тому, після 6 місяців пошуків) з аплікейшну до співбесіди проходив в ~10% компаній. Але конкуренція висока, і декілька разів відмовляли на 3/4 етапі. Це все втомлює, займає час і нерви, але в кінці варто того Едіт: 4 роки досвіду, 2 з них студійні
-
Чего ему идти то
-
Это Брендан Фрейзер?
-
реально, але довго, так мене взяли на вакансію вище - Platform Designer - у Government трохи своя уява про тайтли, тому така назва, але по суті це UI/UX зараз набирають ще, тому я і написала, що можу розповісти що до чого, бо коли я подавалась, взагалі не було нічого ясно до цього працювала 6+ років як Web Designer