(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ваха
-
Мені її теж порадили по знайомству. У друзів було декілька позитивних кейсів з нею. В моєму випадку ми їй показали будинок в якому хотіли зняти апартменти, там було 7 квартир на рент які нам потенційно підходили, на наступний день ми приїхали в будинок і у неї були ключі від всіх 7 квартир, ми всі подивились, вибрали 1 і одну запасну, віддали всі доки потрібні, через день чи два вже вона подзвонила шо все ок, лендлорд згоден, ось договір, розказала по пунктам в ньому, ми підписали в один клік з телефона і ще через день вже приїхали за ключами до лендлорда. Вартість послуг 0$. Можливо якщо ти не знаєш де хочеш жити і віддаєш цю частину роботи (а саме пошук хат під параметри) їй то вона буде не супер проактивна)) бо я так розумію шо її спеціалізація це продаж а не рент бо на ренті багато не заробиш. Але в моєму кейсі коли ти в країні 3й день і ніхера не знаєш - мені все сподобалося))
-
та їм скоро лози, хоча… oh wait…
-
криптоінвестори - атеншн)
-
t.me/libertynotes/840
-
За перемогу 15 травня тобі таро сказали?) Чи астролог по зіркам і гороскопу?)
-
та нічо, людство ще не придумало контраргумент проти ульти “і шо”
-
І шо
-
Не знаю, але точно так як і всі інші сидять тут і шукають роботу по 6-10 місяців. І це з магістратурою, профільною освітою, науковими роботами і 5+ досвідом роботи з США. Більшість вакансій реально щоб повитягувати індусів, або може проблеми в роботі рекрутерів, що просто ніякого результату. Можливо на майбутнє якщо в Канаді щось зміниться, то все буде добре, але поки картина як у всіх інших