(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не знаю, але точно так як і всі інші сидять тут і шукають роботу по 6-10 місяців. І це з магістратурою, профільною освітою, науковими роботами і 5+ досвідом роботи з США. Більшість вакансій реально щоб повитягувати індусів, або може проблеми в роботі рекрутерів, що просто ніякого результату. Можливо на майбутнє якщо в Канаді щось зміниться, то все буде добре, але поки картина як у всіх інших
-
ЦПД при РНБО спільно з TikTok буде блокувати «сумнівні» акаунти, — заявила заступник голови Центру протидії дезінформації Аліна Бондарчук. ❤️ Підписатися | @uanova⚡️
-
ІПСО, ага
-
Ой, сорян, не з тобою, а з @evgeniakasian
-
Ми наче з тобою це обговорювали, нє?) Мені здається більш валідні гарні софт скіли, вміння комунікації, фарт та нетворкінг. Бо наприклад першу роботу я тут знайшов за допомогою джоб банку, SRE. Інша - нетворкінг, бо колись відправляв СВ в бєсєдку. Але! Лінкедін у мене дуже добре на ЮС працює, в Онтаріо було десь 7-8 пропозицій на віддалену роботу в місяць, в Галі нажаль раз в 2 тижні шось пишуть(
-
Можна замовити доставку паспорту з консульства дипломатичною поштою при подачі? Чи тільки DHL після виготовлення? Бачу що всі пишуть про DHL тільки Цікавить Оттава
-
90к, Ванкувер 🔥
-
футболки ухилянтів в першу чергу!)
-
Це я вже розумію, звісно купу часу займає, але може дасть якийсь результат. В принципі це вже перетворилось чисто в пошук роботи для пр, бо доходу з США зараз повністю вистачає. Тому є типу 1,5 роки щоб знайти та податися. Ти написав і згадала мій шок, на днях подзвонили чоловіку з Майкрософт, видно резюме давно відправляв, 90-110к на рік в Ванкувері 🤡
-
Ага, тільки Ніка та Кукумбєр з Женею це зрозуміли раніше) Ні, звісно є Дмитро, який топить за Канаду, але таких вже мешна кількість, ніж на початку. Згадую себе 2 роки тому, Канада топ, кококо, земля омріяна, Трюдо зе бест((