(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
❗️Канаду відвідала лідерка білоруської опозиції Світлана Тихановська Під час зустрічі із прем’єр-міністром Джастіном Трюдо в Оттаві вона подякувала за «чудову підтримку та солідарність» з боку Канади у послабленні диктаторського режиму в Білорусі. Тихановська наголосила, що її народ хоче тих самих свобод, якими користуються канадці. МЗС Канади оголосило про запровадження санкцій проти 21 особи, причетних до переслідування білорусів. За словами Трюдо, це відповідь на «порушення прав людини в Білорусі, що тривають, після фальсифікованих президентських виборів 2020 року». Наші в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чат | Запропонувати новину
-
Берешь какой-то форд спринтер и норм
-
Якщо після податків то це шо, 3к євро?
-
Тыщ 60 думаю
-
Там больше денег дали просто)
-
Топово, а є назва компанії? Мені так, олівцем записати 😂
-
Тоже акуа
-
Мой менеджер ливает из Епама в какую-то другую компанию в Испании с виза спонсоршип
-
Настрій вити на місяць
-
В мене є три знайомих з айтішки, кому зробили робочу візу/пмж в Європу: одна працює в гугл, інший одружився з німкенею, третій релокейтнувся
-
Залишилось тільки 3 квитки. Скину посилання 🔗 в особисті повідомлення 😉
-
Семінар «Покупка першої нерухомості в Калгарі: як уникнути помилок». 🏡 20 і 21 квітня відбудуться семінари з рієлторами та моргідж спеціалістами команди SAZANOVICH TEAM (українсько-білоруська команда). Головним спікером буде Alex Sazanovich, у якого більше 13 років досвіду у продажі нерухомості в місті Калгарі. Можливо Ви його знаєте завдяки його You tube каналу: m.youtube.com/@SAZANOVICH Семінар триватиме 3 години, на ньому зможете отримати відповіді на всі Ваші запитання повʼязані з отриманням кредиту на житло з найвигіднішим відсотком, безцінні поради щодо вибору нерухомості, типові помилки при покупці квартири/будинку. Також дізнаєтесь в яких випадках краще відкласти покупку і багато іншого. Детальна програма семінару та квитки є за посиланням внизу. PS: Також буде 30-хвилинна перерва на каву і смаколики - гарна можливість для нових знайомств.