(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тоже акуа
-
Мой менеджер ливает из Епама в какую-то другую компанию в Испании с виза спонсоршип
-
Настрій вити на місяць
-
В мене є три знайомих з айтішки, кому зробили робочу візу/пмж в Європу: одна працює в гугл, інший одружився з німкенею, третій релокейтнувся
-
Залишилось тільки 3 квитки. Скину посилання 🔗 в особисті повідомлення 😉
-
Семінар «Покупка першої нерухомості в Калгарі: як уникнути помилок». 🏡 20 і 21 квітня відбудуться семінари з рієлторами та моргідж спеціалістами команди SAZANOVICH TEAM (українсько-білоруська команда). Головним спікером буде Alex Sazanovich, у якого більше 13 років досвіду у продажі нерухомості в місті Калгарі. Можливо Ви його знаєте завдяки його You tube каналу: m.youtube.com/@SAZANOVICH Семінар триватиме 3 години, на ньому зможете отримати відповіді на всі Ваші запитання повʼязані з отриманням кредиту на житло з найвигіднішим відсотком, безцінні поради щодо вибору нерухомості, типові помилки при покупці квартири/будинку. Також дізнаєтесь в яких випадках краще відкласти покупку і багато іншого. Детальна програма семінару та квитки є за посиланням внизу. PS: Також буде 30-хвилинна перерва на каву і смаколики - гарна можливість для нових знайомств.
-
Ну справедливости ради ты точно больше чем я зарабатываешь
-
Хочешь ещё фоточку закину?
-
Сорі, але це на дев/секопсів попит дай Боже (може мені свічнутись, їй-богу не можу більше ці пекельні борошна терпіти) Може з місцевим темплейтом резюме ситуація покраще вийде, спробую ще раз. Але на куа вакансії стабільно йшла відмова без інтервʼю
-
Лишилось 3 квитки. Посилання скину в особисті повідомлення 🔗
-
Лайфхак, однако
-
вообще я постоянно тут ощущаю какое-то глобальное наебалово, даже в чатике этом. один постоянно постит фотки из Испании, вот кто-то в Италии обосновался, админы чата вообще в США, еще несколько ранее известных мемберов чатика тоже съебнули в США. чувствую себя тупо лохом в Канаде 🥲
-
Та мене зупиняє тільки те, що без досвіду можна хіба що в єпам по знайомству 😂
-
кстати, насколько испанский сложный/легкий в изучении?
-
Команда білорусько-українська