(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ось на 5 днів
-
👀 Мені надсилають меню кожного тижня, готують все в школі
-
Вообще не особо, ну кроме как выехать
-
це як коли пишу “деякі поляки”, а всі розуміють, що то про всіх)))))
-
youtube.com/shorts/fvfvUzy64sw?si=kzoXd40oqDAr79rY
-
Кажеш не всі такі а виглядає ніби про всіх кажеш. Це як сказати ви гандони, ну не всі канєшно але багато з вас. Неприємно
-
зараз 30к і ніяких гарантій
-
А вообще нихуя себе рейты
-
слабенький крузак)
-
Бате меньше 60 было?
-
ти знаєш, є ті хто багато чого зробили і роблять, але грошей на все не вистачає при цьому не забуваємо про рівень корупції. там така срака повна, причому це все доступно у вільному доступі. люди не взмозі розібратись і зрозуміти. подивіться хоча б сайт дозорро) про турнікети всі читали?
-
А родители ничего не готовят детям в школу?
-
Мій взагалі сказав - давайте мені гроші на їжу, а я буду економити - готувати та брати з дому своє. Десь тут найобка, але де🤔
-
Та хочеться трохи погоріти) Я от нещодавно 25к віддав щоб батя зміг спокійно виїхати з України, маю право, бо на мої гроші хтось собі купить крузак)
-
До #3 понед? Не чула щоб без сайду давали, салати завжди є на вибір
-
ну шо ти бомбиш
-
Кожен робить по своїй совісті. Комусь та Україна взагалі не потрібна. Від таких допомогу чекати не треба
-
Більше всього забавно те, що про ухилянтів кукарекують в більшості ті, хто після війни звалив, або тільки і роблять що розказують, як на пікапах пів Европи проїхали і дрифтували біля новорічної ялинки. Це на рівні ура-патріотов та вати z з рашки.
-
але в тебе не виникає злоби на управлінський апарат за те, що ніхуя нема?
-
Учні все рівно ще замовляють DoorDash, бо нещодавно надходив імейл зі школи, що доставка створює пробку, будь-ласка скажіть дітям, щоб замовляли уберітс на інший бік вулиці від школи
23 Jan 2023, 01:02
481021/637418
36 minutes ago