(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я не про свой кейс. Люди используют в иммиграции любые возможности систем, если имеют к этому доступ. Мне не нравится канада на 100% и в плане работы и в плане климата 99% Канады для меня скучно. Но, если у меня будет выбор вернуться — я вернусь, и из Канады в более спокойной обстановке буду решать куда двигаться дальше, если вариантов не будет — останусь в Канаде
-
Я не розумію твій пойнт. Я розумію твій кейс - тобі було ок в Канаді, вирішила спробувати США, не вистрілить - вернешся туди, де було ок. Я говорю про людей, яким не ок в Канаді, нафіга їм тримати як запасний варіант країну, де їм не комфортно жити?
-
ПР не заекпайриться? Подумай, реально.
-
На щастя світ не обмежується Канадою)))
-
Ми ходимо по колу. Зміст вертатись туди, де хуйово? На світі ще 150 + країн, супер ймовірно що десь буде не хуйово
-
Просто прикол. Рік не можу подивитися свій кредитний рейтинг, подавали заявки і ніякого результату. Але при цьому не раз вже підвищували ліміт на кредитках і видавали нові, робили кредит чек для різних послуг. Виявилося, що в мене стоїть 93-ій рік замість 99-го в банківському акаунті. І нікого це взагалі не турбувало, що податки платилися і все робилося з неправильними данними в банку.