(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ні я по старкрафту більше, але так, батлкрузер оперейшнл )))
-
Не забирай у мене єдину розвагу тут, ну альо((
-
Ага, всі ж знають що на 10 англомовних роботодавців ажно 90 іспаномовних ))
-
Яке рішення допоможе прийняти того, якщо кожного дня тут писати, про умовно повільний сервіс?
-
Ну в техасі це реально має сенс 🤣
-
We rent in a NEW House 2 Bedrooms on Second floor with Private Washroom, dinning & family rooms, backyard backing to park. The house is very bright and large 3500 sq.f (320 sq m). Price $2750. Pictures will be sent by request. Available NOW! Family with a children welcome!
-
Это плюсы или места где можно выжить? 😁
-
Ну, тут є багато плюсів, але в соло можно вижити тільки в преріях чи Атлантиці. Ну ще є Квебек. Типу просто країна не для всіх і все.
-
Друга частина 2. Підготовка до практики: - На основі стат даних по пас рейтам, обрав для себе здачу в Burlington драйв центрі maps.app.goo.gl/NBKvkPowg4LaktYG7 - Тут зловив найближчу дату для роад тесту G (2024-04-08) ось тут -> www.drivetest.ca (зазвичай доступні дати десь за 3 тижні але якщо посидіти довше то можна зловити і швидше, часто відміняють чи переносять) - знайшов відео з маршрутоми (ту є 2 стандартних марiрути для G) - 1 Маршрут. Ймовірність під 80 відсотків (якщо в час вашої здачі більше автівок то ймовірніше що саме ним ви і поїдете ). - Кожен маршрут я проїхав двічі за день до іспиту і записав трек в гарміні, додаю посилання: connect.garmin.com/modern/activity/14780352568 , гугл -> maps.app.goo.gl/6Z4F4YEb3CDvod9Q9?g_st=it , ютубчик -> youtu.be/yksC59KVeus?si=7mw1ICRJtwxQxNPj - 2 Маршрут. Гармін -> connect.garmin.com/modern/activity/14780355202 , Гугл -> maps.app.goo.gl/KfCADtWBM983e53Q9?g_st=ic , ютубчик www.youtube.com/watch?v=eIbDfodyHw8&ab_channel=OntarioDriving - День здачі 08 квітня приїхав десь за 40 хв. Запаркувався (задом, для зручності виїзду) в спеціальній зоні з пронумерованими паркомісцями (В ютуб відео, все є). Зачекав 10 хв бо реєстрація тільки за 30 хв відкривається. Зареєструвався на тест в спеціальному боксі. (потрібно ввести номер водійського, скільки разів виїздив на 2 типи хайвеїв (вказав по 50) та марку машини, плейт намбер, колір та номер паркомісця). Отримав номерок. Пішов чекати в машину (в машині, потрібно бути пристібнутим та щоб машина була на паркінгу + ручне гальмо).
-
А потім крісло-качалка і укулеле?
-
Так в барбершопи через день на гіроборді їздили
-
Привіт, хочу поділитись досвідом на отримання водійського посвідчення G. Можливо комусь допоможе. Перша частина 1. Підготовка до теоретичного тесту: - Десь місяць тому коли в перше приїздив в Торонто, зайшов в консульство та подав на довідку про підтвердження водійського стажу (орієнтовно була готова за 3 тижні). - Завантажив додаток Ontario G1 Test Prep 2023. Він зручний та має окреме групування тестів по категоріям. Я пройшов 10 запропонованих тестів поки пас рейт не був вищий як 90 відсотків по кожному тесту. Орієнтовно витратив 6 годин. - Поїхав в найближчий 'драйв тест' maps.app.goo.gl/DHkEmsJoRMa7q2LL6 здавати теорію (звісно тест краще здавати англійською). Приїхав орієнтовно в 13:00 взяв тікет, 10 хв очікування підійшов до віконця пояснив, що хочу отримати права та маю українські права та довідку на підтвердження досвіду. Додали всі мої дані та зробили фото (тест для очей не робили). Оплатив. Попросили перейти в іншу кімнату для здачі тесту. - теорія з кладається з 2х блоків по 20 питань. Здав тест (зробив 3 помилки, всі були повязані з кількістю поінтів та днів при порушенні тих чи інших правил для категорій G та G2) - Отримав G1 водійське 2024-04-03. (орієнтовно до години на все)