(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну напевно могло, принаймні наближено, якби не русня яка своїм нападом в принципі ще так норм струснула всі світові ринки. Власне за рахунок того що в іт ніхто не міг влізти (сини яника до речі робили спроби). І тому що олігархам була вигідна спрощена до оптимізації і виросло укр іт. Як на мене це дуже показовий кейс що найкраще що може зробити держава це не втручатись. Так само низькі податки в Польщі 6-12%, в Румунії Болгарії теж +- 10% і це дає буст цілим секторам
-
🔍 Профессиональная помощь в трудоустройстве! 🚀IT, здравоохранение, финансы и другие отрасли. BananGo поможет! Подаем заявки, улучшаем LinkedIn, перерабатываем резюме, помогаем с подготовкой к собеседованиям. Понимаем сложности рынка, используем связи и экспертизу. Не упустите возможность! +1 360 360 9713 (US) +380 63 605 42 95 (UA)
-
We have 1 bedroom avaialble from May 1, location Vaughan
-
Ми жили двічі Норм Але я б радила розглядати на коротку перспективу В них часто хороша ціна і контракт на рік Але так як ці будівлі не під rent control то очікуйте норм так підвищення в ціні через рік А так, пожити рік в новенькому кондо і за хорошою ціною то добре
-
Щось почастішало кількість реклами в чаті. І хоч ми підтримуємо українських підприємців, треба якийсь тримати тут порядок. Тому ми повертаємо полісі: будь-які пости з наданням послуг, комерційних чи ні, мають отримати 👍 від модераторів. Модератор тоді ставить реакцію на постах які були одобрені. Інші пости видалятимуться з вербальним поясненням. Якщо правило ігноруватиметься, ви знаєте що буде.
-
З податків крали в цілому я мала на увазі
-
Що ви мелете про не платити податки? Брешете - брешіть, але не забрехуйтесь. Це ледь не єдиний сектор, де на податках майже неможливо зекономити (навідміну від зп в конвертах або відкриття 100500 фопів для бізнесу). З моїх більше 200 знайомих в айтішці тільки один в біткоінах на американському ремоуті отримував. А от з офіційною зп і власним бізнесом - кожен другий))) можна канєш про моє оточення щось сказати, але це різні оточення з різних міст в різних секторах)
-
thenorthernaccount.ca/budget-2024-big-changes-coming-to-capital-gains-taxes-in-canada/
-
Я не набагато менше тут сплачую :(
-
Але це забавно, чуваки тупо 6+ лямів громадян списують в мінуса(
-
Я не здивуюсь , я добре знаю українську податкову систему, і так там питань багато в цілому :).. і ще більше до їх застосування звичайно