(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Можна просто замінувати всі АЄС і сказати що або зброя або Європа вся в Рай :)
-
ℹ️ Спікер Джонсон заявив, що Палата розділить законопроект про виділення допомоги на 4 частини: окремо голосуватимуть за допомогу Ізраїлю, Україні, Тайваню та індо-тихоокеанському регіону. У четвертий законопроект закладуть додаткові пропозиції, такі як можливість надання допомоги Україні у позику, положення про конфіскацію російських активів, додаткові санкції проти Ірану, а також заборону соцмережі ТікТок у США. Законопроекти мають бути представлені до кінця тижня
-
Але і рівень не такий. Звісно, вони тут краще ніж якийсь КПІ 😂 але до MIT теж не дотягують. Канадські університети навіть не у топ 10 світових вузів
-
Ще є одиниці в Австралії :)
-
Ну так, я більше зі Штатами порівнюю, в мене там багато друзів. Я закінчила університет Шевченка в далекому 99 році.. в нас дуже багато випускників тоді виїхали, велика частина моїх друзів.. Оскільки в Україні в всіх розуміннях майбутнє виглядало не дуже класним , не тільки фінансово , а взагалі.. так от частина моїх друзів потрапили в Штати, частина в Канаду, в багатьох вже дорослі діти , або підлітки , ми дуже дружимо до цих пір і спілкуємося ..В Європу імміграція почалася пізніше, частина моїх поїхала по робочим візам і туди , але таких значно менше ..
-
В дитячих садках теж знають про субсидії та піднімають ціни)) не знаю як в інших провінціях, але в Альберті ліцензований daycare коштує більше ніж неліцензований приблизно на суму субсидії, яку можна отримати))
-
Ну в 10 звичайно ні, але університети тут нормальні.. і значно дешевші ( дешевші в 5 раз , але гірші не в 5 раз точно :)
-
ETH Zurich стабільно у топі 10, на відміну від університету Торонто)))