(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Але читав люди з компаніями норм працюють. Умовна галера дає бухгалтерів та і все)
-
Ти ж сама живеш, 1бедрум можна знайти не дорого
-
А ФОП там взагалі складно, наприклад по прихистку не можна. Тільки компанію
-
Ну то так, це турбо гуглінг був. Мені рахував мій лендлорд (румун), коли в Румунії були, я хотів відкрити ФОП румунський, і там дуже не цікаві цифри виходили :((
-
Чи то я погано прочитав. Сорі.
-
Онтаріо
-
Манітоба?
-
А хтось з іпхона на С24 переходив? Чи просто юзає s24 ultra? Є якісь реальні відгуки?)
-
Вп в аеропорту, гроші на рахунок банківський прийшли
-
Тобто від норм ЗП вже буде не так критично. Ну але треба рахувати звісно індивідуально)
-
Ага ну ок) але якшо хтось прочитає кому цікаво. То знайте. Там норм податки 😉 але треба то вивчати детальніше.
-
в кишені не можна, поганий вплив на яйка)
-
Ми нещодавно проглядали сестрі квартири в дт і там були варіанти 2400-2600 в високоповерхівках, якщо маленькі по типу такого, то конкретно на цьому для однієї людини було 1800, для двох наче 2000.
-
А шо то за такий темплейт? Це те що є в закріплених рекомендаціях? Чи щось інше?)
-
Ще й треба самого себе на роботу брати, якщо ФОП:)
-
Ось туточкі для підприємців :)) taxsummaries.pwc.com/romania/individual/other-taxes Інкам такс - 10, соціалка - 25, медицина - 10 :)) і того 45 % :)
-
Дякую!
-
Ще є знайомий, в кінці 2022 зняв в Renfrew (bc) нову хату за 1850....
-
Я завтра буду йти в зал і по дорозі тобі в інсті закину сайти з дешевим житлом, воно все пристойне. Може тільки аменітіс будуть гірші чи відсутні
-
Ну, стара пічка, старий смердючий ковролін....?
23 Jan 2023, 01:02
481940/642655
3 minutes ago