(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так це походу якшо прямо як найманий працівник в штаті. Тоді там сумно)
-
Кишені бувають різні
-
Чудовий район як на мене, все поруч, ресторани, спортзали, магазини
-
Це норм райончик?
-
Там нещодавно знайома зняла з видом на парк і трішки моря за 2400
-
Просто там треба погуляти і подивитися на сайтах саме біля будинків оголошення. Їх немає на ренталс.ка чомусь, але повно по дт
-
Можна і мені тоді?)
-
Хаха ну 1% краще ніж 10%, не посперечаєшся))
-
В особисті кинула, не готова ще до повного деанону на весь чат)
-
Все одно там сумно :) краще вже в Грузії ФОП зробити, там 1%, якщо лавочку ще не прикрили :)
-
forthgen.ca/buildings/elliot-towers/ тут можна моніторити час від часу, в них були місяць назад оновлені квартири, просто люди люблять по 10 років знімати і після них вже оновлюють
-
Ну, дивись, навіть 2800 це або вдвох жити, або американська зп треба. Бо в Канаді як на мене жити і не відкладати кошти - постріл собі в ногу
-
Давай назву білдингу 😂
-
Але щоб носити весь камерний стафф треба явно качати спину і руки бо буде торба як важко бігати з декількома лінзами
-
Конкретно в моєму кондо квартири десь по 2800-3000 за 1бедрум, студії по 2400. А він прям новий. Нещодавно прямо на наш поверх заселилась пара з нашого чату) я ще так рекламу пороблю і буде айтішний поверх 😂
-
Ось знайшов статтю. Це як приклад. А не істинна останньої інстанції. Не буду скидати посилання. Але ось скріншот, просто нагуглив)
-
Ну і рада дівчатам на коктейлі чи кавуську)
-
Ще багато є жк, я по скидаю як буду бачити по дорозі. Запрошую в дт, тут не так страшно як всі описують) ще роблю безкоштовні прогулянки зі шпіцами 😂
-
Вообще да, ДТ в Ванкувере мне понравился, если не ходить дальше за Vancouver Lookout)
-
Вот то что ты кинула вообще классно
23 Jan 2023, 01:02
481965/642720
12 minutes ago