(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я так зрозуміла, ще в сентрал сюррей
-
В Мадриде их мало очень, в ДТ уж точно А в Финляндии в принципе решили эту проблему так что в норс Америке это баг, а не фича) Но то что они в +- одном месте собраны в Ване уже хорошо
-
140-200к юсд
-
Встречаемся лично 3 раза в год
-
Да, у нас все ремоут, США и Канада
-
Позиция mid-senior: www.linkedin.com/jobs/view/3770097597
-
140-200 and may be modified, пишут
-
И ехать в ЮС)
-
Я цього року вирішила вже не купувати по передзамовленню, бо через пару місяців вже знижки бувають
-
Треба вчити реакт ...
-
Плюс я навіть не знаю, скільки ми на ігри витрачали в минулому році, я майже весь сімс викупила 😂 якісь батл паси в овер, якісь ексклюзивні ігри купували, додаткову консоль. Там якщо розібратися, то гарно могли б зекономити
-
Так, на двох наче і небагато
-
Люди нормально в дт і по 4к витрачають
-
І це ж вдвох, ще собак відмінусувати, якщо готувати завжди вдома і контролювати скільки їжі викидається, купувати тільки потрібне, то гарно зібʼється ціна
-
Та ремоут теж норм
-
Тільки для білих😁🙋♂️
-
Вітаю. Потрібна Ваша допомога врятувати сину життя. Він був здоровим хлопчиком, поки не потрапив у лікарню. Через помилку медсестри - 1 невірно введений укол антибіотика, дитина мало не померла на руках. І тепер, після пережитої клінічної смерті та коми, у нього енцефалопатія, порушене згортання крові, тяжка анемія, є підозра на запалення мозку, розвинулася гнійна пневмонія. Діагностували загрозливі порушення травлення та проблеми з кишківником. Є шанси побороти тяжкі наслідки того уколу. Йому потрібні ліки, операція та тривале відновлення. Все це доступне лише за наявності коштів, які вже вичерпались. Нажаль пів року тому ми вже втратили чоловіка він обороняв нашу країну. Будемо вдячні, якщо Ви поділитесь цією історії у себе на сторінці Карта 5168180011625917 Ластовенюк Анна PayPal lastoveniukana@gmail.com
-
Це валідно для Канади? До речі хтось в курсі як з подачею на ПР якщо ремоут?
-
виходить шо ні як
-
Якщо є ентіті в Канаді, то може й можна
23 Jan 2023, 01:02
481990/643218
less than a minute ago