(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Люди на "заході" відкритіші, на скріні є юзернейми. Завжди їх та спитай. Типу "бачив вашу інфографіку, вона неймовірна! Починаю займатися дата-аналізом та візуалізацією і хотів спитати вашої поради що вчити". На мою думку, з вірогідністю 70% відповідь можна отримати
-
Насправді там не в оську вшита реклама, а в аплікухи, яки йдуть с оською, типу файл менеджера, музичного плеера тощо. Сама оська без реклами :)
-
Жаба мене давила ще до того, як я приїхав у Канаду, а в Канаді вже жаба більша, бо редмі то вже куплений в європі:)
-
Я колись дуже давно працював в фото ательє в Одесі, а потім у типографії, в мене навіть у трудовій книжці є запис досвіду художник-дизайнер, аж два роки :)
-
Якщо що, кажи що ти художник, ти так бачиш :))
-
Але художник з мене був такий собі, бо я фото на паспорт робив максимально до оригіналу. В вас красний ніс бо ви бухаєте як псина? Будь ласка, ось ваше фото з красним носом. За ретуш тре було окремо домовлятися. В вас є родимки? Ніззя видаляти, це прикмети, як видалите в себе на лиці, приходьте, я зроблю нові фото:)) а ще драки на ножах з фотографами любителями з приводу гами, світла, тепліше/холодніше, в тд. Страшний час, суцільний стрес.