(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Але художник з мене був такий собі, бо я фото на паспорт робив максимально до оригіналу. В вас красний ніс бо ви бухаєте як псина? Будь ласка, ось ваше фото з красним носом. За ретуш тре було окремо домовлятися. В вас є родимки? Ніззя видаляти, це прикмети, як видалите в себе на лиці, приходьте, я зроблю нові фото:)) а ще драки на ножах з фотографами любителями з приводу гами, світла, тепліше/холодніше, в тд. Страшний час, суцільний стрес.
-
🌎Журнал Time представив рейтинг найвпливовіших людей року До нього увійшли вдова російського опозиціонера Алєксєя Навального Юлія та керівник ОПУ Андрій Єрмак. Навальна стала переможницею у категорії "Лідери", у цій категорії був номінований і Єрмак. Есе про керівника офісу президента України написав колишній генсек НАТО Андерс фог Расмуссен, який працює із Єрмаком у робочій групі з безпеки та євроатлантичної інтеграції України. Есе про Навальну — віцепрезидентка США Камала Гарріс. Наші в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чат | Запропонувати новину
-
Це дуже дивний спосіб працювати з інвесторами. Я впевнений, що хм пофіг на інвесторів, їм просто треба роздутий бюджет профінансувати і вони просто знайшли дійну корову. Щоб працювати з ринком житла треба щось трохи розумніше, наприклад повернути рент контрол на всій новобудови в Онтаріо, таксати не кепітал гейнс, а житло що простоює і оверпрайснуті ренти (типу прогресивної шкали на рент).
-
Питання по PR подачі - criminal check з Канади не треба подавати, тільки український? Підкажіть будь ласка🫶🏻 І medical exam - треба новий здавати для ПР