(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ти точно слідкуєш за новинами? Останній рік вони влили мільярди в будівництво, в основному афордабл рентовок. І притиснути багато де, щоб можна було ліпити дуплекс, триплекс, квадриплекси на місці ділянки для сингл фемілі будинка. Так шо ідеї дуже добрі для збільшення пропозиції, шкода, шо так пізно. Ну і побачим, чи реалізація не підкачає
-
якість за свою ціну непогана, але все портить швидкість автофокусу, це максимально слоупочне скло, що я бачив для sony e
-
Трюда зробив все щоб нове житло будувалось зі складнощами. Людям немає куди діватись особливо
-
Ні! Дитина попросилася до паблік цього року, досить позитивні враження so far
-
А може треба перестати роздавати бабло наліво і направо будуючи соціалізм, а потім пробувати фіксити трабли своєї політики за рахунок інших? :D
-
Якшо буде попит на ті нові ціни))
-
якщо херня - поїде назад
-
побачим по якості картинки
-
За медікал екзам - добре читайте анкету, коли будете заповнювати. Минулого року нам проканав медікал чек для ВП, але потім вроді були зміни якісь
-
але сігмою можна від ведмедя відбитись))
-
Але аж 660г
-
також відносно легкий ~290g
-
Чому всі кажуть, що діти хочуть паблік? Це часом не як в Англії, де на останні роки школи дітей в паблік переводять, бо тоді вищі шанси перейти в гарний вуз?
-
a.co/d/1uqSLYS
-
Думаю це стара фотка з 22
-
a.co/d/hoJpQWB Раз така жара пішла, то була не була Не користуюсь з самого початку як взяв пів року тому, новенька, віддам за 410 😅
-
Знову цей бекстейдж затасканий з мішками з ОПи, оце я розумію багаторазово окупилася інвестиція
-
Ну ото ж бо що дуже пізно. Я бачу це як спробу зберегти частину електорату який почав відпадати
-
дорого
-
Ріллі оця чувіха яка казала що треба просто прійті на учасок і постоять і уйті. 😁 Якщо це найвпливовіша людина за версією людей США, ларьочник з Києва. Цей світ приречений 😆
23 Jan 2023, 01:02
482152/642327
4 minutes ago