(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну ото ж бо що дуже пізно. Я бачу це як спробу зберегти частину електорату який почав відпадати
-
дорого
-
Ріллі оця чувіха яка казала що треба просто прійті на учасок і постоять і уйті. 😁 Якщо це найвпливовіша людина за версією людей США, ларьочник з Києва. Цей світ приречений 😆
-
f 3.5 - 5.6 це звісно фейл, навіщо таке треба було взагалі виробляти, я хз
-
В Європі це так само, принаймні з мого досвіду. Це людський фактор.
-
Киiв?
-
Мені інші мм зараз цікаві, ця лежить не глажена взагалі без уваги
-
в мене такий теж лежить, але в Україні
-
Boston Dynamics презентували нове покоління роботів Atlas. Так, це той самий робот, що паркурив і якого постійно штовхали. Нова модель зроблена в партнерстві з Hyundai і буде працювати на їх заводах з виробництва автомобілів. А ви казали, що роботи не заберуть у нас роботи. @wallstreetukr
-
я думаю що вони там вгадали пароль і можливо security question якось вгадали
-
Єдине, де не було ніколи бомжів це на закритих приватних територіях, які в принципі були незаконними і то ставили паркани, то прибирали
-
Бляха, як же тепер бути? Чек - не секьюрно, дірект-депозіт - не секьюрно.
-
В центрі купа бомжів, прям ледь не біля кожного магазину. В голосіївському районі теж було достатньо з криками щоб випрошувати грошей біля нових жк. Поки в соломʼянському жила, весь час там біля смітників та в переходах були бомжі, ну про шприци та написи я вже мовчу. Люблять романтизувати Київ, наче ніхто там не жив більше тижня
-
35/2.8 це оверлап з тим що я вже маю
-
Я взяв фотик з кітом цим, потім через день замовив сігму і потім ще через пару місяців взяв 70-200
-
в мене вже є 28-70 f2.8 gm2, краще лінзи просто не існує для цього діапазону на соні
-
А що до реалізації, можна глянути на еглінтон з будівництвом нової лінії через все Торонто)0))
-
@sdwvit ось знайшов компактний фікс для подорожей, навіть у кармані поміститься
-
лол це як :)
-
Обидві
23 Jan 2023, 01:02
482169/642490
about an hour ago