(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
га? хто не виїздив?
-
відміна
-
коротше вияснили, що це сам CRA так по-дебільному не прокомунікували і самі прибрали інфу про direct deposit, rebate ніхто не забирав
-
Йобаний Трюдо, чого тільки не придумає щоб іммігрантів обікрасти
-
Я ось не впевнена, що взагалі бачила жк, де у власності була хоч якась територія офіційно окрім під будинок
-
я вже обсуждаю ту подорож та чекаю на твої висновки, як людини, що майже 10 років не виїздив з Канади
-
та подорож ще не скоро :)
-
я думав ти на пів року - рік
-
аренда ще буває, хоча там зазвичай невеликий вибір
-
чисто за ініціативність 👍
-
тягнути 700 скло це буде як кілька днів одягу :)
-
Ну ж права і коли хочуть, тоді і користуються. Що зробити, я може теж би підтримала закриті простори, в Києві ніколи не почувалась безпечно. Але маємо, що маємо. Нажаль правила навіть такі, що якщо будинок біля річки чи іншої водойми, то прямо на ділянку можуть приходити, бо не маємо права обмежувати доступ до водойм
-
знову не проголосують (
-
❗️У США законопроект про допомогу Україні винесуть на голосування увечері у суботу – спікер Джонсон. Підпишіться на NV
-
Це ще та контора, де використовують безкоштовну студентську працю і теж не все чисто по документам, але огорожуються як хочуть і нікому немає до цього ніякого діла)
-
60% від 10 років ну ок
-
то майже 10 років)
-
так і є, бо по суті забраття паспорту та відмова у наданні косульських послуг. - пряме порушення міжнародного права і я думаю, то може бути основний кейс для того щоб отримати біженство. Але палка з двох сторін - можуть на тебе штрафів понавішувати і не дати довідку про несудимвсть, яка треба для пр. По суті після отримання ПР маєш карточку Канади і можна його юзати як ІД і не паритись. От тільки чи можна з цим за кордон виїжджати, то ще те питання
-
Подивлюсь що краще картинка і лишу один
-
тому я взяв соні 1.8 автофокус і ттартизан 2 мануальний фокус
23 Jan 2023, 01:02
482205/642329
4 minutes ago