(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Доброго дня! Хтось може порадити ще когось з ріелторів, окрім контактів Тетяни, якими ділилися вище? Дякую!
-
Привіт! Підскажіть по такому моменту - працював в айті, але з початком вторгнення пішов в армію і після поранення був списаний. Таке питання, чи вказувати в резюме службу в армії? Якщо ні, то як пояснити пробіл в кар'єрі в 2 роки?
-
Відповіді не маю, але дякую за службу
-
заскрінів
-
Гуд. Дуже дякую!
-
можна сказати що від Віктора з 90 Stadium rd
-
це наша ріелтор, дуже хороша
-
thesoldway.ca
-
Охрана отмєна? Доречі, останнім часом почали частіше користуватися підміною голосу для соціальних атак на сапорт фін та телеком установ.
-
Краще би з корупцією боролись а не з літерами
-
А писати: "В наступний раз" це не тупо?
-
Заміняють лише би повийобуватись
-
Я не сказав, що мені ріже слух і що в мене проблеми з дикцією чи ще щось Я сказав, що це звучить пизда як тупо заміняти на тверду Г слова які 30 років були з Х
-
Ти розпинався в іншому треді за правопис і як тобі ріже слух Г в іноземних слова а сам так пишеш що вуха вянуть. Від ось цього в тебе щелепа не болить? В наступний раз = наступного разу сами швидкі = найшвидші
-
Чисто поліція граматики і вимови підʼїхала
-
Шановні, згідно нормам сучасного правопису ви всі ітівці. Тому сріться - не сріться, а не відмажетесь.
-
Це якби ти з англійської переклав ось так: Have a seat - майте сидіння. Наче можна логічно здогадатися про що мова, але в українській мові так не говорять. А потім ой ай українська майже така як російська. Типу діалект. Ну звісно діалект якщо її до цього перекрутили і повикидали все що було не схоже.
-
Старый медикал вероятно прошел потому что до октября 2024 действует временная полиси: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/medical-exams.html
-
yep, sir
-
Ти шооооо
23 Jan 2023, 01:02
482258/635975
3 minutes ago