(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
можна сказати що від Віктора з 90 Stadium rd
-
це наша ріелтор, дуже хороша
-
thesoldway.ca
-
Охрана отмєна? Доречі, останнім часом почали частіше користуватися підміною голосу для соціальних атак на сапорт фін та телеком установ.
-
Краще би з корупцією боролись а не з літерами
-
А писати: "В наступний раз" це не тупо?
-
Заміняють лише би повийобуватись
-
Я не сказав, що мені ріже слух і що в мене проблеми з дикцією чи ще щось Я сказав, що це звучить пизда як тупо заміняти на тверду Г слова які 30 років були з Х
-
Ти розпинався в іншому треді за правопис і як тобі ріже слух Г в іноземних слова а сам так пишеш що вуха вянуть. Від ось цього в тебе щелепа не болить? В наступний раз = наступного разу сами швидкі = найшвидші
-
Чисто поліція граматики і вимови підʼїхала
-
Шановні, згідно нормам сучасного правопису ви всі ітівці. Тому сріться - не сріться, а не відмажетесь.
-
Це якби ти з англійської переклав ось так: Have a seat - майте сидіння. Наче можна логічно здогадатися про що мова, але в українській мові так не говорять. А потім ой ай українська майже така як російська. Типу діалект. Ну звісно діалект якщо її до цього перекрутили і повикидали все що було не схоже.
-
Старый медикал вероятно прошел потому что до октября 2024 действует временная полиси: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/medical-exams.html
-
yep, sir
-
Ти шооооо
-
Тєма- це калька з російської
-
о, мовний срач, норм тєма 🍿
-
Дякую за вашу службу! Я рекомендую включити це у ваше резюме, щось на кшталт: "During the timeframe [start date] to [end date], deployed with the army." Я зустрічала такі ситуації, коли мене запитували про діяльність під час перерв у зайнятості, тому мені радили включити таку інформацію (A task force at that company for that period of time, or freelancing etc.)
-
Ти на пікапі вікна не закриваєш що продуває чи що? Як тобі такий тон розмови?
-
Ти мене зараз хочеш доєбати за мову чи що?
23 Jan 2023, 01:02
482263/642443
less than a minute ago