(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тоді я можу бути їх CRA і забирати 30% податків😁
-
А в нас вчительки в школі деякі спілкувались українською виключно, хто в житті хто у школі тільки. А ми з ними російською говорили. А в універі тільки українську і психологію вели українською
-
Удаленка на єто не влияет
-
Дякую за службу ❤️
-
Если через диил EOR то по ЕЕ можно
-
90% зрозуміла)))
-
Сложна
-
Доречі, без жартів, хочу впровадити систему, щоб 50% того що заробляють діти, вони відкладали собі на освіту.
-
Горело у всех)))
-
Кстати наш препод тоже перед тем как перейти на Украинский, устроил голосование на каком языке вести предмет) все конечно проголосовали за русский, но он просто сказал что-то вроде Дякую за ваше волевиявлення, але я буду вести на українській, бо це моя позиція))
-
Звучить як нова рольова доросла гра
-
доречі, я не те щоб доїбатися а так просто хочу наголосити, так би мовити для загального розвитку що українською а не на українській. Запамятати дуже легко - у нас мова, у них язик.
-
Два будинки дивилась. Перший виявився бруднуватим і район не дуже. Другий прекрасний, його і зняла. Багато чого по фоткам вже було видно, що не те.
-
Росія завчасно виводить «миротворчий контингент» з території Нагірного Карабаху, який повернувся під контроль Азербайджану. Про це повідомляють азербайджанські видання АРА та Musavat. Речник РФ Пєсков підтвердив цю інформацію російському агентству «Интерфакс». Контингент перебував у регіоні в межах тристоронньої угоди між Азербайджаном, Вірменією та Росією. Згідно з нею, російські сили мали перебувати в Карабаху до 2025 року, однак у вересні 2023-го Азербайджан повністю повернув регіон під свій контроль. Там перебували майже дві тисячі військових, 90 бронетранспортерів та 380 одиниць техніки.
-
Мінкульт позбавив колишню Арку дружби народів охоронного статусу історичної пам'ятки місцевого значення. Тепер її можуть демонтувати.
-
вчора за ухилянтів сьогодні за правопис ти шо, в лотерею десь виграв?
-
Саме оффлайн подивилась десь 5. Поки думала, на першому варіанті запропонували 1й місяць безкоштовно. Там іще й знайомі жили в будинку, то обрала його. (Саме цей варіант дивилася онлайн ще з України)
-
Більшість відсіяла тих, де навіть 5-10 років тому були таргани або клопи. Просто не дивилася такі
-
На наступний Halloween 🎃 одягнусь в костюм пікапа і буду ходити і дойобувати за правопис наших людей
-
10-15 обдзвонила, 5 подивилася, 2 сподобалися. В одній поганий відділ продажів (чи ренти), тож вибір був очевидним.
23 Jan 2023, 01:02
482361/642302
about a minute ago