(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Якщо там хтось за рашку, та ще й доходить до такого, що це впливає на рішення про найм, то краще нехай не звуть одразу
-
Вона їм сказала щоб вони не думали що вона росіянка, бо росіяни це треш, то вони зраділи та давай знання передавати
-
“краще дома попробує” (с)
-
Бази без матюків достатньо поки, дитинці 7😝 ну тобто було достатньо😝🤦🏼♀️
-
А ти чого не навчила?
-
Що вже й казати, що мою дитину молодшу два «китайця» (з рідною англійською) з ЛА в круїзі навчили, що Путін хуйло (“You’re from Ukraine so you should know that!”😝🤦🏼♀️)
-
Але чи то очкують, чи то дійсно проти
-
Тому начебто могли б відвести душу
-
Для моїх найстрашніше якщо їх назвуть Gen Alfa. Типу z ще нічого
-
а ще, сижу будую якось нетворкінг в ЛінкедІн, таке відчуття наче я в Тіндері, коли намагаюсь зафрендитись з рекрутором)
-
Мене нові іммігранти питали, чи укр то діалект російської і типу чому ви не хочете бути з рашкою (ну як нові, з громадянством вже). І це айті, на роботі. Мені шось щастить на таке
-
сьогодні отримав самий швидкий реджект в своєму житті. 20 хвилин з подачі резюме до реджекта ))))
-
думаю, що можливо локація. вони шукали ремоут, але офіс в монреалі
-
або взяли когось зі своїх, або їх робочий ATS просканував резюме та щось йому не сподобалося
-
не завжди. якщо щось постити, то лайки ставлять та коментують. загалом, мені більше лайки і коменти залишають ті, кого я додав з канади, ніж ті кого я знав з України
-
В саску якраз канадійці навчені, бо багато українців))
-
а ще внуки треба?
-
Вже є internal candidate
-
Це в Онтаріо було
-
і забувають про твоє існування
23 Jan 2023, 01:02
482493/634449
10 minutes ago