(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А ти чого не навчила?
-
Що вже й казати, що мою дитину молодшу два «китайця» (з рідною англійською) з ЛА в круїзі навчили, що Путін хуйло (“You’re from Ukraine so you should know that!”😝🤦🏼♀️)
-
Але чи то очкують, чи то дійсно проти
-
Тому начебто могли б відвести душу
-
Для моїх найстрашніше якщо їх назвуть Gen Alfa. Типу z ще нічого
-
а ще, сижу будую якось нетворкінг в ЛінкедІн, таке відчуття наче я в Тіндері, коли намагаюсь зафрендитись з рекрутором)
-
Мене нові іммігранти питали, чи укр то діалект російської і типу чому ви не хочете бути з рашкою (ну як нові, з громадянством вже). І це айті, на роботі. Мені шось щастить на таке
-
сьогодні отримав самий швидкий реджект в своєму житті. 20 хвилин з подачі резюме до реджекта ))))
-
думаю, що можливо локація. вони шукали ремоут, але офіс в монреалі
-
або взяли когось зі своїх, або їх робочий ATS просканував резюме та щось йому не сподобалося
-
не завжди. якщо щось постити, то лайки ставлять та коментують. загалом, мені більше лайки і коменти залишають ті, кого я додав з канади, ніж ті кого я знав з України
-
В саску якраз канадійці навчені, бо багато українців))
-
а ще внуки треба?
-
Вже є internal candidate
-
Це в Онтаріо було
-
і забувають про твоє існування
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, хто взнавав, або стикався, чи впливає на вартість tenant insurance те, де у lease agreement вписані дружина/чоловік основного орендатора - у tenants, або у occupants? І чи є суттєва різниця взагалі куди писати?
-
Какие-то у вас в саске дурачки живут)
-
Ну якщо в них genuine interest, то можна пояснити. Я ось думаю, що саме з новими якось і не зустрічаюсь. Все ж тут багато тих, хто давно вже приїхав та від бабусі будиночок за 6М отримав (більшість батьків однокласників)
-
скоріше “вона” ну в середньому, з 10 рекрутерів, приблизно 4-6 приймають френдреквест і навіть пишуть шаблонне “ хеппі ту коннект"
23 Jan 2023, 01:02
482497/635721
4 minutes ago