Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. (UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
647.4k Posts 3.6k Posters 371.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Serhii
    wrote on last edited by
    Дякую! А були якісь fees за перевод страховки в іншу компанію?
    1 Reply Last reply
    0
  • t302253680T Offline
    t302253680T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Фізично не знаю жодну людину що б телемарафон дивилась
    1 Reply Last reply
    0
  • t302253680T Offline
    t302253680T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Хз хто цю жовтуху крім бабусь дивиться
    1 Reply Last reply
    0
  • t302253680T Offline
    t302253680T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Всі фиркаємо на телемарафон але активно сюди репостимо і обговорюємо, кек це за крок від прямої тансляції марафону сюди в чат)) жовтуха ж звичайна
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yevhenii Nesterov
    wrote on last edited by
    Моя відповідь стосується express entry, в інших програмах може бути інакше www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/documents/medical-exams.html
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima
    wrote on last edited by
    Я дивився перший тиждень після вторгнення
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Дуже дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t193805656T Offline
    t193805656T Offline
    Kos Malyi
    wrote on last edited by
    Так само
    1 Reply Last reply
    0
  • t337882617T Offline
    t337882617T Offline
    ⁣⁣⁣Ihor⁣⁣⁣ 🇺🇦✙🍉
    wrote on last edited by
    транскрипт з playground.deepgram.com, тому можуть бути деякі помилки, ви уж вибачайте
    1 Reply Last reply
    0
  • t337882617T Offline
    t337882617T Offline
    ⁣⁣⁣Ihor⁣⁣⁣ 🇺🇦✙🍉
    wrote on last edited by
    Ось транскрипт кому лінь дивитись: Ну що, колеги, ви підійшли до голосування за закон, в якому забере де, рота, в якому не буде зарплат захисникам, в якому не буде жодних стимул для людей, які воюють і для тих, хто могли б їх замінити. Для родин які сьогодні чекають своїх рідних вдома повернення із фронту для тих, хто виїхав за кордон і, можливо, після голосування за цей законопроект ніколи назад не повернеться. До того покоління, яке залишиться в Польщі в Німеччині в Італії завдяки тому, що ви про блокування ко послуг. Ви втрати пласт людей які повернулись би до держави і її відновлювали після того, як на нашу землю прийде мир. Ви знищує цим законом економіку, ви знищує цим законом цілі галузі. Наприклад те саме сільське господарство, Ви знищує фінансову систему вже знищили, коли за цей законопроект, коли за рахунки вивели 27 мільярди гривень. Ви не, як будете дивитись в очі своїм виборцям на округах Я не знаю, як ви будете дивитися в очі нашим захисникам, які сьогодні на фронті. Я вас всіх запрошую після голосування за цей закон, поїхати знову приїхати, куди ви їздили для того, щоб р перед американськими. А зараз варто поїхати на фронт і про перед захисникам, яким ви нічого не даєте цим законом. Ні людей, які їх по, ні про ротації не де мобілізації, не зарплат не доплат, не виплат Нічого. Просто нічого. Ми сьогодні про 14 годин над нічим над порожнім місцем, за які заплатили податки люди, яким Сьогодні соромно за Верховну раду, соромно за президента, соромно за кабмін. Соромно взагалі за все те, що відбувається сьогодні кабінетів. Соромно за те, що ми можемо б так само, як цирк, але ефективність б церкви набагато більша, ніж наша, як не соромно про це говорити І як не страшно про це говорити. Ми працюємо так, що навіть військові зараз під час нашого засідання дивлячись на те, що з'являється в засобах масової інформації, вони пишуть повідомлення цих повідомленнях дуже мало слів. Там більше на ви і куди вони хотіли побачити, всі народні депутати, які сьогодні взагалі немає. І я навіть не зовсім розумію моно більшість, чому дуже невелика частина сьогодні тут, і працює в цьому залі той же голова комітету комітети, який є. А всіх інших немає. Чорт за позицією ви їх не любите на них не дивитесь. А як вони дива ставляться? Ну просто як вони до ставляться ви ж їх колеги. Як до сміття чи кого. От ви сидите, до другої години ночі в залі. Вони поїхали всі додому. Вам нормально завтра сьогодні о 9 в очі буде дивитись. От якось дивна вас команда. Якщо так хлопці воювали на фронті, то вже був би під Л. Правда під Був би І це якраз те, чого хоч ворог і тих, кого сьогодні не було з третьої години дня це робота на ворога св або можливо підсвідомо. Тому що для того щоб була свідомість, має бути розум адекватні патріотизм і розуміння навіщо ти прийшов до українського парламенту. Просто про шт або працювати на Україну. А висновки робити буде(те самі).
    1 Reply Last reply
    0
  • t337882617T Offline
    t337882617T Offline
    ⁣⁣⁣Ihor⁣⁣⁣ 🇺🇦✙🍉
    wrote on last edited by
    іпсо не іпсо. із приводу відсутності доплат для військових трохи таке, а ось все інше сумнувато справедливо прозвучало. youtu.be/ybE7ql4EojI
    1 Reply Last reply
    0
  • t139189834T Offline
    t139189834T Offline
    Ві тя 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Starting with Express 5, route handlers and middleware that return a Promise will call next(value) automatically when they reject or throw an error.
    1 Reply Last reply
    0
  • t379434605T Offline
    t379434605T Offline
    Gwyn Bleidd 🇺🇦
    wrote on last edited by
    В який інший?) Функціонально різниці нема (when synchronous), просто питаю як вважається правильніше) Той док курив вже, ще буду
    1 Reply Last reply
    0
  • t139189834T Offline
    t139189834T Offline
    Ві тя 🇺🇦
    wrote on last edited by
    expressjs.com/en/guide/error-handling.html
    1 Reply Last reply
    0
  • t139189834T Offline
    t139189834T Offline
    Ві тя 🇺🇦
    wrote on last edited by
    спробуй зробити обидва варіанти і подивитись різницю
    1 Reply Last reply
    0
  • t139189834T Offline
    t139189834T Offline
    Ві тя 🇺🇦
    wrote on last edited by
    next(new Error()) потрапить в інший хендлер здається
    1 Reply Last reply
    0
  • t379434605T Offline
    t379434605T Offline
    Gwyn Bleidd 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Чи скоріше return next, бо просто next при помилці це чорна діра
    1 Reply Last reply
    0
  • t379434605T Offline
    t379434605T Offline
    Gwyn Bleidd 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Ми просто зараз виробляємо error handling standard for nodejs services, я хочу шоб воно consistent було Поки шо схиляюсь до того, що все sync буде throw, а все async буде next
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman *
    wrote on last edited by
    Всі так хейтять Трюдо, ніби він там один працює 😁 Тим часом +- рік тому була отака новина про КОЛИШНЬОГО міністра Ahmed Hussen (тоді він ше діючим міністром був 😁) www.reddit.com/r/canadahousing/comments/13df7gv/canadas_housing_minister_just_bought_yet_another/
    1 Reply Last reply
    0
  • t379434605T Offline
    t379434605T Offline
    Gwyn Bleidd 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Яке обурення? 😁 Хіба шо я обурений тим, шо експрес дає стільки свободи 😂
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.