(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Интересно сколько берут
-
НОВА ПОСЛУГА: НАДСИЛАЙТЕ АВТО З КАНАДИ В УКРАЇНУ ЧИ ЄВРОПУ!🚗 ⠀ Відправте автомобіль чи пікап з Канади ДО ПОРТУ ПРИЗНАЧЕННЯ в Європі просто і надійно з Meest Canada. ⠀ Бажаєте дізнатися більше про вартість та отримати детальну інформацію про відправку авто? Заходьте на наш сайт - детальна інформація про послугу знаходиться під формою запиту⏩ ca.meest.com/uk/services/service/car-transport ⠀ ВАЖЛИВО! Для відправки будь-якого транспортного засобу, клієнтам необхідно пред'явити оригінали наступних документів: ⠀ 🔹 Технічний паспорт (Ownership) 🔹 Документ про продаж або декларацію про вартість 🔹 Паспорт або посвідчення особи з фотографією 🔹 Used Vehicle Information Package (for USED cars) ⠀ Обирайте Meest Canada для безпечної та зручної доставки вашого автомобіля в Україну чи Європу до порту призначення!
-
youtu.be/DYvhC_RdIwQ
-
тобто просто постіний рент тачок?
-
все одно я не викупаю профіту в “взяти нову машину” , ти ж в цій ситуації нічого не виграєш, платив за аренду тачки одної, а потім платиш за аренду слідуючої, шо я упускаю?
-
не набагато гірші. в нас всі школи мають хороші рейтинги
-
теж мав схожу інфу, того віддав дитину в католицьку. я зі своїм відношенням до бога ніколи б не повірив в це ще пару років назад))
-
By school system, on a per-student basis, the English Public and English Catholic systems received $13,027 and $13,252 in 2021-22, respectively. French-language school systems received higher per-student funding at $18,585 per student for the French Public system and $17,680 per student for the French Catholic system
-
в нас правда в регіоні всі школи досить хороші
-
дякую, знач нічого не упустив)
-
Анти масочница, дегенератка которая просила быть всех демократов🤪
-
Мене вистачило на годину)) Якась унила хєрота
-
теж звичайно нічого не знаю за окремі школи :)..в католицьких звичайно по статистиці менше іммігрантів. але якість навчання по тій же дуже загальній статистиці в них не краща ... мої діти народжені тут і ми ходили в публічні школи. проблем з булінгом не було ніколи.. ну якісь мілкі проблеми були між дітьми коли були маленькими . але то нормально.. якістю навчання теж дуже задоволена.. і я атеїст і взагалі рахую що будь-яка релігія немає бути частиною навчання , тому я вибирала ще входячи із цього фактору