(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
І проблема в тому, що навіть у тих людей, яких ти вважаєш ніби адекватними, воно з дитинства непомітно навʼязувалось. Людина може буде абсолютно адекватною в нормальному житті і не підтримувати війну, але коли мова заходить про Крим, то більшість ламаються. Хтось просто каже, що хуйло його не віддасть, так casually типу це якась дитяча іграшка, яку можна забрати і не віддавати.
-
доречі так, після кожного івенту приходить лист типу розкажіть чи сподобалося і блабла
-
в окті улюблені питання на олхендз були "коли мені підвищать зарплату" і "чому ціна стоків така низька"
-
А от TD в якому завели основний рахунок з лімітом на кредитці дуже тормозив
-
Не моє
-
www.linkedin.com/posts/activity-7186742037151387649-CIUb?utm_source=share&utm_medium=member_android
-
Мені теж в 2021 дали на 1000, але досить швидко повисили здається до 3, самі запропонували. Зараз вже 9
-
тут не вгадаєшь, лише перевіряти
-
так, але там зазвичай є проблеми з різкістю картинки за межами області aps-c
-
В Вікторіїї минулого року з димом не було погано. Небо цікавих кольорів, а так норм :)
-
Мені Костко дало кредитку тільки на 1000, на нашу сімю чек завжди виходить більше, ніж 33%, а платити якось в Костко тре)
-
а зараз подивись на себе: сім'я, діти, гарна робота, будинок в красивому місті!
-
Це чудеса української транслітерації... Як англомовні мають це Kh читати? В паспортах теж таке бачив, жопа. Люди гроші платять щоб нормально імена в паспорті виглядали, а не через Ж
-
Ну ты извращенец
-
Десь про це вже казали, що приходиш с банк за кредитом на хату, вони там чекають і в них один кредит скор, приходиш за авто - там інший, в Борровель ми бачимо ще інший, а банківській аппці також інша цифра. Тож я не впевнений, що треба цим так заморочуватись, спрачувати вчасно та і все.
-
А в Ogame тут хтось грав? :)
-
Ну на щастя там процвітає корупція. Але з чимось вони можуть обістратися а з чимось ні. Тут найбільше хвилює тенденція.
-
Ми теж вибрали Яника колись
-
вони ж не тільки на цифру дивляться, а як мінімум ще на історію, щоб не було прострочених платежів
-
Вибрали значить вибрала більшість, якщо 51% або 99% це все одно більшість а значить що вони таки вибрали. Просто хтось забив на це тоді, а зараз це призвело до того що вони мають.
23 Jan 2023, 01:02
482874/637683
18 minutes ago