(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Колись грав, але геймфордж працює з кацапскими розробниками тому пішли вони в дупу
-
Шо поробиш В ті часи було так, не вбив злісно хоча б 20-30 людей - день пройшов задарма Гільда у нас теж жорстка була, я не знаю скільки клавіатур та моніторів було розбито із-за нас
-
Це круто якщо батьки купили атарі... Я банки з підвалу пиздив щоб в клубі на ньому погратись :)
-
привіт, а що бухгалтерія компанії каже? звучить як вони затримують виплату
-
Я за нього не голосувала але я кажу ми, українці, більшість. Якщо виграє лє пен у Франції наприклад я теж буду говорити що французи зробили свій вибір у сторону Кремля
-
В нас на оллхендс сьогодні були тести. Типу 20хв мітингу, потім тест з того що розповідали 🤣
-
Доброго! Чи нормально це, коли платіж за системою net 30 не прийшов досі через 33 дні після дати інвойсу? Як контрактор на компанію. Досі першого немає платежу. Перший досвід з системою net 30
-
Я був малий, шо батьки купили то і грав :)
-
Тут в офіс не женуть, вже плюс
-
Упущено спектрум... та мк-62
-
Ааа, зроз :)
-
Стартапи топ, але їх більше в Онтаріо ніж в BC
-
Муди якось мимо пройшли, а ось ультіма то Ван лав на все життя
-
та ну, я ж про mmorpg кажу
-
Я починав з атарі, потім денді, потім сега, і в часи сеги вже пішов пк, пс1 і тд :))
-
Багато там всього. "Viktoriia" наприклад з останнього, попроще але теж не дуже :)
-
Ну так з неї й починали Ну майже, починали звісно з mud'ів
-
У нас переносили квартальний мітинг і в результаті поставили в той день коли я працюю з дому, доведеться їхати в офіс і платити зайві 20 Дол за паркінг 🙈
-
Там просто скажуть що грошей немає і треба працювати :D
-
на жаль, я не знаю, може хтось ще був в схожій ситуації
23 Jan 2023, 01:02
482900/636680
about 4 hours ago