(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я калькулятором на talents дивився, може не так прказував
-
я все одно вчу французьську, бо вона треба для західної Європки
-
Збирався переїхати на ньюфаунленд заради пр але прийшла відмова 😁
-
а сильно больше
-
не трошки
-
Паспорт стає для мене все слабішим аргументом враховуючи що pr отримати не супер легко (хоч і не дуже важко)
-
Є інфа на сайті оттави і торонто, про довідку
-
Короче на сайті сраного едмонтону немає нічого
-
І все-таки в США наче трохи більше після таксів лишається
-
в канаді цей бізнес хоч не відіжме бандос або мусор
-
Так дивлячись для чого, може ти крокодилів любиш)
-
кожен раз коли хтось пише пікап, десь гикає один Катран
-
Я поштою, в Оттаві робила поштою
-
у тебе є якісь топ-пріоріті штати/міста в США?
-
Заради пікапів, це ж очевидно
-
ну и всякие фишки с налогами на жилье (хуже чем в др штатах)
-
Ти думаєш чому туди звалювати айтішники з Каліфорнії, заради кактусів?)
-
ДОВІДОК ПРО СТАН ОПРАЦЮВАННЯ ДОВІДОК ГЕНКОНСУЛЬСТВО НЕ МАЄ ЗМОГИ НАДАВАТИ. Вимоги за наступним посиланням - edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/vitrebuvannya-dokumentiv-z-ukrayini НОТАРІАЛЬНІ ДІЇ edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/notarialni-diyi На нотаріальні дії запис здійснюється лише онлайн. Проте ви можете оформити довіреність, заяву інші нотаріальні документи через місцевого нотаріуса + апостиль оригіналу документа + сертифікований переклад + апостиль перекладу. Процедура оформлення апостиля за цим посиланням edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/konsulska-legalizaciya-oficijnih-dokumentiv Такий документ буде дійсний в Україні. Інформація стосовно консульських послуг, які можна отримати у консульстві, доступна за наступними посиланнями на офіційному веб-сайті консульства та інших ресурсах МЗС: • edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya . • Актуальна інформація щодо запису в ел.чергу, можливостей отримання ел.ІД знаходиться за посиланням mfa.gov.ua/consul/forua/e-cherga
-
А де читала? Офіційний портал Канади?
-
подоходного налога нет короче
23 Jan 2023, 01:02
483063/644441
less than a minute ago