(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну якщо кандидат подається на умовно бекенд позиції і дата інженери я згідний, два окремих резюме. А якщо подається суто на бекенд, то достатньо зробити одне максимально універсальне і хороше ( хороше - яке показує який ти крутий спеціаліст) резюме. Бо якщо в позиції пише, що треба досвід Flask, а в тебе лише Django, то як ти не редагуй резюме, під ту позицію ти не будеш хорошим співпадінням.
-
Звісно це гівно. Я до того, що коли кандидат спамить своїм резюме, нічого в ньому не міняючи, він має усвідомлювати, наслідки і точно не писати потім сюди, що ніхто не відповідає і роботу не може знайти місяцями. Я теж не дуже заточував резюме під кожну посаду, але це було свідоме рішення, я знав що буде відповідь лише якщо ну дуууже потрібен працівник, а значить і більше шанси, що візьмуть.
-
Ну це да, підбішує
-
Один випадок нічого не підтверджує. По такій логіці можу стверджувати протилежне, так як моє резюме співпадало +- лише на 60% з позицією на яку мене взяли. Враховуючи, що часто кандидати подаються на десятки позицій, робити десятки різних резюме - ще той рівень задротства. Загалом погоджусь, що чим більше твоє резюме матчиться з описом вакансій це краще, але що кожне резюме МАЄ БУТИ заточено під конкретну позицію - маячня.
-
Но в сером кружочке всеравно будут уведомления о не прочитанных сообщений, причём из замютанних топиков
-
о доречі так, я не знала
-
так весь чат можна замютати
-
😳😑😳😑
-
@six0four about starlink in Ukraine _ UPD Тепер термінал Старлінк коштує 700$ і 75$ підписка для України. Останнім часом всі почали купувати супутниковий інтернет Starlink і виникло багато питань, принаймні у моїх колег. Тому вирішила поділитись власним досвідом придбання. Тож як виглядає процедура, скільки це коштує і скільки зайняло часу. Старлінк можна замовити в Україну без усіляких доставок через Польшу і дядю Васю перевізника. Заходите на офіційний сайт starlink.com, вводите свою адресу, заповнюєте форму і вносите депозит 60$. І чекаєте. Перед відправкою терміналу вам надійде лист з проханням внести залишок суми 325$. Після оплати також відкриється можливість замовити аксесуари для старлінку (я брала ethernet перехідник). І все. Далі просто чекаєте поки Нова Пошта привезе вам його додому. Тепер по часовим проміжкам. Я замовляла 3 Старлінки. Перший був замовлений 20 вересня і ще 2 штуки 7 жовтня. 14 жовтня прийшов лист з проханням внести решту суми по всім 3 терміналам. 7 листопада всі Старлінки вже були у мене. Місячна абонплата за користування складає 60$. Також потрібно мати на увазі (колега вичитав в інтернетіах, що якщо протягом 3 місяців не вносити абонплату - ваш термінал перманентно заблокується без можливості відновлення.
-
Робив internal referral в своїй компанії і через тиждень кандидат запитав, чому ніхто не відповідає, я запитав у рекрутера, вона відповіла “If the profile matches with the required skills, only then I will reach out to the candidate.” тобто на офіційному рівні рекрутер підтвердив, що не збирається відповідати ні мені ні кандидату, якщо їй щось не сподобпється в резюме і ще раз підтверджує моє твердження, що кожне резюме має бути заточене під кожну окрему посаду.
-
Daniel 🇨🇦🇺🇦, русофобії в тобі 62% (сьогодні недостатньо)
-
Да, учитывая что ранее гос-во зачем-то объявило о разных курсах для свитчеров/новичков это выглядит как какой-то сюр
-
В целом примерно так