(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
www.dailymail.co.uk/health/article-13323655/first-american-death-human-chronic-wasting-disease-deer.html
-
Я вже не раз задавав це питання ніхто не відповів. Я дивився відео там чувак рахував що ліз вигідніше бо після продажу кредитної тачки втрачаєш більше. Як я розумію багато залежить від моделі, типу тойота і лексус не теж саме що ауді і бмв
-
Ви мені покажіть хоч один юзкейс де MVC не виглядає застарілим лайном в порівнянні з MVVM? (Ви ж бачили, що там порівняння з MVVM)
-
Це ведуча ТВ чи що? Якось мало для новини...
-
ну шо поробиш, якщо так робить політика компанії? ПМ це дуже глибока та важка робота. Зазвичай, ті хто вважають, що вони чисто передають інфу, не бачать скільки там ще роботи. але все залежить від компаній
-
мені цікавило за кеш. я нещодавно оцінював, за скільки я продам, то давали на 500-1000 менше ніж я купив, ну і втрачу на податках
-
але на БУ тачки якщо зацікавився, норм торгуватись
-
І кіа
-
До речі тут якась особлива любов до хундаїв)
-
Тоді я в Канаді нічого не розумію 😁
-
я купив за кеш і обслуговую на офішіал станції і не парюсь
-
навіть реддіт весь гуде тим що якщо хочеш тачку яка найменше втрачає в ціні з роками - бери тойоту або хонду)
-
Tell me you didn't use MVVM without telling me...
-
хоча я б не сказав що в Канаді особлива любов до корейців) я б сказав що тут менталітет японців, тойота/хонда народні машини)
-
Застаріле лайно це не об'єктивний критерій. MVC простіше для розуміння і дає навички розділення відповідальності.
-
єдина біда корейців це їх двигуни, але наче з 2018 року більш менш пофіксили вже
-
корейці досить цікаві машини) у мене в Україні теж туксон був, абсолютно чудова тачка з душе дешевими оригінальними комплектуючими із мого досвіду, напевне корейці майже не єдині хто пропонує оригінальні запчастини не за всі гроші світу
-
Раніше вона керувала евакуацією, потім її перевели наче
-
але тут така справа що якщо в тебе немає грошей а машина конче потрібна і вона розширяє твої можливості і дозволяє тобі сконцентруватися на тому щоб заробляти гроші то тоді це інвестиція з кредитним плечем
-
всі інші варіанти менш вигідні
23 Jan 2023, 01:02
483462/644950
13 minutes ago