(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я тобі скинув скрін і оф сайт посольства де все норм написано
-
Власне що статус поновлюється в ужонді, а її не впустять бо ліміт днів вичерпаний а песель скасований. Кажуть чекати 3 міс і тоді заїжджати по безвізу і робити новий песель. Дибілізм...
-
Ось інфа з оф сайту
-
poland.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/informaciya-dlya-gromadyan-ukrayini-yaki-pribuli-do-polshchi-ryatuyuchis-vid-vijni/dokumenti-dlya-peretinu-kordonu
-
Статус укр поновлюється в ужонді, як приїде так і поновить в тому не має проблеми
-
А чого мають не впустити?
-
Спитайте, будь ласка
-
Був щойно в ужонді, перевірили. Сказали що всі рази коли ти виїжджаєш з Польщі (по факту за межі Шенгену бо це ніяк не фіксується) сумуються докупи. І відповідно якщо тебе не було в Польщі більше 30 днів сумарно то песель укр втрачається. Тепер питання як його поновити взагалі якщо дружина це може зробити лише особисто але її не впустять в Польщу.
-
Тому що песель - не ВНП, він надає право знаходитися на території Польщі, та не надає права пересування по ЄС та за його межі. Тобто, в цьому випадку діє звичайне правило безвізу 90/180. Знаю, що люди з протермінованими 90 днями в'їжджали назад через Угорщину, на кордоні угорці надають тимчасовий захист, здається, на 30 днів, можу перепитати.
-
Мне чет кажется что это тип на уровне арестовича где-то, но я не вникал
-
І його хотіли ще бачити на високій посаді... Петицію підписували 😐
-
Привіт Питання не зовсім про іміграції, але впевнений що багато хто поїхав у Канаду з Польщі. Хтось чув що в Польщі прикордонники таємно скасовують PESEL UKR (точніше песель залишається, скасовують статус ukr який дає право на перебування тут) якщо бачать щось що їм не подобається? Дружина отримала канадську візу по CUAET кілька місяців тому, зараз поїхала в Україну. Тепер в mObywatel з'явилася помилка і пише що не можна підтвердити статус. Хтось стикався з таким? Що можна зробити? Як їй потрапити назад в Польщу?
-
А останній як тобі?
-
Сподіваюсь локацію не с'написали Бо нептунів ми вже виробляти не можемо
-
Номинация от провинции Гугли название своей провинции pnp