(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А є ремоут?
-
Ты решил из менеджмента в девы?)
-
В мене був рекорд по мінімальному терміну роботи в іт компанії - 3 дні!)))))) мене прийняли, а потім виявилось, що шукали іншого спеціаліста, йшов як бізнес аналітик з операційного обліку, а шукали чувака на складський облік, хоча це пвдрозлік опер блоку, але я міг обирати шо хотів і пропозицій було ще декілька смачних, і не захотів лишатися, і правильно зробив)))
-
🔍 Профессиональная помощь в трудоустройстве! 🚀IT, здравоохранение, финансы и другие отрасли. BananGo поможет! Подаем заявки, улучшаем LinkedIn, перерабатываем резюме, помогаем с подготовкой к собеседованиям. Понимаем сложности рынка, используем связи и экспертизу. Не упустите возможность! +1 360 360 9713 +380 63 605 42 95
-
Я работал так в одной маленькой компании пол дня) вышел на работу утром, потом вспомнил что у меня был назначен собес в другой компании в обед, я сходил, там предложили больше денег - на первую работу я уже не вернулся просто 😅😅😅
-
😂😂😂👍👍 в мене трішки довше, місяць в першій компанії працював, поки інша не переманила, та й атмосфера відверто токсична була як триздос....... І головний прикол в проектах 1С в тому, шо чим більше грошей платять, тим спокійніше себе почуваєш, тому перші декілька років у гівно франчах потусив, а потім перейшов як внутрішній працівник компанії, бо там для себе 3 рівні комфорту і професійності проектів виявив (знизу вгору): - Гівно франч, - Інтегратор (просто великий франч))) ), пики трішки напищені, але суть така ж токсична, влізти по тендеру аби як на проект, а там хоча б скільки сь грошей заробити, - Працювати як звичайний стаф в іт підрозділі компанії (групи компаній).
-
Хтось знає, чи обовʼязково вказувати capital loss якщо нема capital gains? Ситуація: були якісь гроші в Україні, залишили картку батькам і вони просто продукти купують з картки (але рахунок мій). Кожна купівля продуктів це конвертація моїх UAH в CAD яка генерує лосс, тому що в середньому курс гірший ніж на момент коли заїхали в Канаду. Можна просто не вказувати цей лосс, посилаючись на те що це все одно вигідніше CRA, а ми не знаємо як правильно порахувати тисячу таких транзакцій?