(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я консультуюсь з ними: k-s.org.ua В цілому задоволена, антидепресанти не прописали, справляюся терапією
-
Ви до цього не вживали їх? Якщо ні, то почніть з консультації (можна онлайн)
-
Я рекомендую telus health, там лікарі здаются в рази адекватніше ніж волк ін Я просив такий же АД як пив в Україні, так що думаю ви можете отримати консультацію в Україні, а рецепт в канаді. Також знаю що в аптеці можна продливати рецепт на АД, але не знаю чи можна отримати там з нуля
-
🧐США майже заборонив у себе TikTok, КНР у відповідь змусила Apple видалити месенджери в китайському Apple Store. Чому така технологічна «Холодна війна» схожа на віддалений пролог до реальних бойових дій На днях Палата представників США проголосувала за законопроєкт про підготовку до заборони соцмережі TikTok, якщо китайська компанія-власник ByteDance відмовиться продати соцмережу. Протистояння в цій площині між Америкою і Китаєм триває вже декілька років, але, здається, зараз загострилося як ніколи. Розповідаємо в деталях про технологічну «Холодну війну» та її можливі наслідки для всього світу. @devukraine
-
Доброго часу доби! Підкажіть, будь ласка, які документи просять надати для іміграції, щоб підтвердити стаж роботи? 1. Коли працював офіційно? 2 Коли працював як фоп (але потрібно довести що по факту виконувава трудовий договір)?