(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
то буде до розʼяснення положень закону про мобілізацію
-
Кстати интересно , меня коснеться ли это
-
У беженцев в 99% есть свои паспорта если они не преследуются и тп и это активный документ
-
Я ещё в ноябре 2023, до того как о законе про мобилизацию сказали впервые, поехал в ДП документ за заграном потому что ясна была траектория)
-
ну 100% це тобі ніхто ніколи не дасть) треба дивитись що буде
-
так тоді паспорт біженця, сто відсотків.
-
НЕКРОПОСТ
-
я зробив перед Канадою. )
-
У мене паспорт до 2027, але вільних сторінок мало залишилось. 🤷♂
-
zn.ua/ukr/war/mzs-nakazalo-zupiniti-vchinennja-konsulskikh-dij-shchodo-cholovikiv-prizovnoho-viku.html
-
Може, у нас на ретро підіймалось це, бо дехто вважає що до 5 разів пропустити мітинг це норм
-
Хз, у меня знакомые не делали. У них еще паспорта по 3 года Знаю многих кто побежал второй делать в первую волну хотя их паспорта еще активные огого
-
От це ми
-
красота
-
Дивився фільм Термінал?
-
і гроші заробили, і всіх перехітрили
-
Я би починав з окремого мітингу з приводу питань "є деякі речі які вони хочуть обсудити". Якщо ці питання треба буде обговорювати кожен тиждень чи 2 (буде якась періодичність) - тоді вже можно почати розмову, що треба ставити рекурентний мітинг.
-
Там є 1passw наприклад, що з офісом в Канаді. Тобто наймуть тебе в Канаді скоріш за все
-
а потім подадуть в міжнародну систему, що чоловіки що не оновили дані ТЦК, мають не дійсні паспорти
-
Мне кажется не успел только совсем ленивый или слепой)
23 Jan 2023, 01:02
485749/646142
22 minutes ago