(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А може вони типу на місяць призупиняють консульські послуги, а потім коли закон вступить в силу - оп, оп, хош послуги - онови дані для тцк
-
Ну, напевно в Канаду доставлять. А от забрати - хз. Тут окрім тебе і мене ще деякі є люди з такою ж ситуацією
-
Питання знавцям: чи доставлять паспорт якщо замовив вже давно? Чи доставка теж вважається консульскою послугою?
-
Ще в листопаді. Не DHL, залишав конверт з Canada Post їм
-
О, нормально. А коли оформлювали, в яке консульство і з dhl чи дефолтною доставкою?
-
Ну поторекеру вже написано «Документ прибув до дипломатичної установи». І от тепер хз з цими новинами. Піду й собі листа писати…
-
Оу, щось дуже довго. Походу свій паспорт я не дочекаюсь, що ж(
-
В Едмонтоні
-
Так, офіційно на веб сайті написано що тільки тим хто по CUAET. Принаймні в Онтаріо точно на сайті знаходив, бо не дали змогу здавати на повні без довідки, бо на перміті не було написано CUAET, бо приїхали ще до повномасштабного по іншій візі і перміту іншому.
-
Я чекаю паспорт, його виготовили, но він ще не прибув в посольство. Взагалі то, видача паспорта це не є консульська послуга, тк ви вже написали заяву, оплату зробили і тд. Тобто вона вже виконана. Передача з України до будь якого іншого посольства України це питання МЗС України по дипломатичній пошті. Там передаються і інші службові документи. Но, враховуючи, що в МЗС срати хотіли на громадян, то цього листа було достаньо позбавити нас права.