(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Оу, щось дуже довго. Походу свій паспорт я не дочекаюсь, що ж(
-
В Едмонтоні
-
Так, офіційно на веб сайті написано що тільки тим хто по CUAET. Принаймні в Онтаріо точно на сайті знаходив, бо не дали змогу здавати на повні без довідки, бо на перміті не було написано CUAET, бо приїхали ще до повномасштабного по іншій візі і перміту іншому.
-
Я чекаю паспорт, його виготовили, но він ще не прибув в посольство. Взагалі то, видача паспорта це не є консульська послуга, тк ви вже написали заяву, оплату зробили і тд. Тобто вона вже виконана. Передача з України до будь якого іншого посольства України це питання МЗС України по дипломатичній пошті. Там передаються і інші службові документи. Но, враховуючи, що в МЗС срати хотіли на громадян, то цього листа було достаньо позбавити нас права.
-
Во Вьетнаме уже "завтра". Людям отказывают в приёме документов на паспорт
-
16) забороняти громадянам, які перебувають на військовому або спеціальному обліку у Міністерстві оборони України, Службі безпеки України чи Службі зовнішньої розвідки України, змінювати місце проживання (місце перебування) без дозволу військового комісара або керівника відповідного органу Служби безпеки України чи Служби зовнішньої розвідки України; обмежувати проходження альтернативної (невійськової) служби;
-
Легка надія є Консул в Малайзії написала, шо паспорти, замовлені до 23.04, будуть видані
-
Ну, подивимось(
-
з тайської групи, а там вона з малайзійської - кажуть, шо точно знають, шо це саме консул Це нічого не означає поки що, але я ж сказав - надія є )
-
А звідки інфа?
-
пусть разбираются сами с собой