(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вище ⬆️ 🫡
-
Важко відповісти, бо дуже хаотично вчив загалом. Перші 1.5 роки ходив на юслес курси від міфі, один раз на тиждень на 4 год, з яких година обід і тд. За той час майже нічого не вивчив, але в плані соціалізації чітко було. Імхо, якщо завдання саме вчитись - я б менше ніж 8 год на тиждень курси не розглядав зараз. Як вигнали з курсів, бо пропустив пару занять, минулого жовтня, почав +- серйозно готуватись з ютубом, ну тобто станом на жовтень я знав лише теперішній час і трішки граматики,вже в січні всі часи були опрацьовані і основна граматика загалом. По часу - думаю 5 год на тиждень йшло. З середини січня по середину квітня двічі на тиждень займався з вчителями на italki суто під екзамен. Тобто не вчили ні граматику ні тд, чисто тренували мене хакнути екзамен. Перед екзаменом взяв одне заняття з абсолютно незнайомим мені викладачем, щоб оцінила мій рівень зі сторони людини, яка вперше мене чує - каже скоріше б1 ніж б2, але шанси нормальні здати на б2. Тут основне розуміти, що тобі треба здати екзамен на б2, а не знати фр на б2. Бо я ще досі не розумію 90% діалогів тут, хіба коли спілкуюсь з такими ж понаїхами як я.
-
Я працював, корисно коли треба швидко прототип
-
Там ще вірно написали, шо посольство - це не закордонна філія дп документ (це про "технічні проблеми")
-
Це консул 🤷♂
-
В Канаді так само
-
❗️Чинний міністр Сольський заволодів державною землею на 291 млн, – НАБУ. За даними Суспільного, йдеться про ексголову аграрного комітету Ради, міністра аграрної політики та продовольства Сольського. Викрита і його спроба збагатитися на ще одній ділянці на 190 млн грн. Немає слів...😡 ТРУХА⚡️Україна | Надіслати новину
-
Пішла ловити собі слот 🫡
-
❗️Перебування за кордоном не звільняє громадянина від обовʼязків перед Батьківщиною, – Кулеба про призупинення надання консульських послуг військовозобов'язаним. Незабаром МЗС надасть уточнені роз'яснення щодо порядку отримання консульських послуг у рамках законодавства для чоловіків мобілізаційного віку у закордонних дипломатичних установах. ТРУХА⚡️Україна | Надіслати новину