(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Дааа, это вот прям с языка сняла))
-
Я смотрела все в ужасе
-
Сначала там конечно он факапился жестко
-
Я очень хорошо помню его эфиры
-
Ну так блин
-
Угу
-
Я бы хотела еще меньше знать, и так кровь из глаз от этих новостей. Уже города нет, а от кормушки не оттащить. Ты про мера Мариуполя?
-
Ще є люди які легко ведуться на пропаганду
-
І якби отих складів не було - ось тобі логічний ланцюжок - то ми б здалися, не було б стільки вбитих
-
«Ти всього на знаєш.. а всі місцеві знають, що ми вже теж напад готували, звідки думаєш стільки зброї було у Мариуролі, там були цілі склади» - від моєї приятельки звідти
-
Такие люди не понимают одну вещь, в Марике особо технических средств не было, у тебя в квадрат прилетает от куда-то, ты в этот же квадрат отвечаешь, потом уже когда Азовсталь началась, там уже понятно, что все эти высеры, про нас бомбит Украина - полное фуфло.
-
І я таких знаю
-
Ну просто люди люблять рашку, штош буває, зсу розвалило мою школу, трохи дарма, але ж ми любимо Україну, так же русняві люблять рашку
-
Не розумію як такі до повноліття доживають з такими причинно-наслідковими звʼязками
-
Ну виглядає вона зараз не дуже, може її катують
-
Чогось люди боялися української мови. Памʼятаю мій тренер з Криму коли її запитали в яку школу вона сина віддасть російську чи українську вона так витаращила очі і така ти шо звістно російську
-
От же лицемір.
-
мне больше про мальчика в трусиках всегда нравилось
-
Ну, народ если хочет хавать это говно, то он скажет это шоколад и будет дальше жрать
-
Особливо про російську мову, це дуже добре спрацювало
23 Jan 2023, 01:02
487764/637824
less than a minute ago